Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Κεραυνού!

Οι μπουλντόζες στο γήπεδο του Κεραυνού μπήκαν και τα έργα για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα ξεκίνησαν με κάθε επισημότητα. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Κερατέας ήταν σε πιο τραγική κατάσταση από ποτέ και μετά από συνεχείς επαφές της διοίκησης της ομάδας με τον δήμο, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα ήταν επιβεβλημένες και θα τοποθετηθεί εκ νέου φυσικό χορτάρι στο γήπεδο. Άλλωστε, η διοίκηση Ελευθερίου θέλει όλα να είναι στην εντέλεια προκειμένου ο Κεραυνός να έχει όλα τα εχέγγυα για να εξασφαλίσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.
ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν ήδη έχουν προχωρήσει οι ανανεώσεις παικτών. Τη φανέλα του Κεραυνού θα φορούν και του χρόνου οι Κατσίκης, Χ. Μαγγανάς, Β. Μαγγανάς, Κοντογιάννης, Μεγαγιάννης, Κερμέζο, Ντεμολάρι και Μαμουτλάρι.
Στην ομάδα επέστρεψε και ο Σάντρο Κριεμάντι. Ο 28χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν τη χρονιά που μας πέρασε στον Κουβαρά και μάλιστα είχε σκοράρει απέναντι στον Κεραυνό, στο μεταξύ τους παιχνίδι που βρήκε την ομάδα της Κερατέας νικήτρια με 6-2 εκτός έδρας.
Αυτή δεν θα είναι και η μοναδική επιστροφή στον Κεραυνό, αφού η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία και με άλλους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, αν ολοκληρωθεί μια κίνηση θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση!
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσουν από τον Κεραυνό μια συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών που θα προκαλέσει αίσθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου