Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Κυπελλούχος και... νταμπλούχος ΕΠΣΑΝΑ o Αστέρας Βάρης! (Φωτό)

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ, κυπελλούχος για τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε ο Αστέρας Βάρης. Φυσικά μιλάμε για ένα τυπικό τίτλο που προέκυψε μετά από κλήρωση προκειμένου να δηλωθεί ομάδα της Ένωσης ως Κυπελλούχος στην ΕΠΟ. Πάντως, έστω και τύποις ο Αστέρας κατέκτησε το νταμπλ στη φετινή περίοδο!
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κλήρωση τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής, αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες και θερμομετρήθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας. Από πλευράς Αστέρα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Πάπιος και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αντρέας Αντάρτης, ενώ από πλευράς Μαρκό το "παρών" έδωσαν οι Μάνθος Βόλης και Δημήτρης Σχετάκης.
Στα της διαδικασίας οι δύο ομάδες διάλεξαν από έναν αριθμό, από το 1 ως το 7 και όποιος αριθμός έβγαινε πρώτος το Κύπελλο θα πήγαινε στην ομάδα που... μάντεψε σωστά. Η Μαρκό διάλεξε το 3 και ο Αστέρας το 5. Από πλευράς Μαρκό τράβηξε πρώτος μπαλάκι ο Δημήτρης Σχετάκης με το νούμερο 2, ενώ ο Αντρέας Αντάρτης ήταν απόλυτα εύστοχος, αφού με τη μία τράβηξε το μπαλάκι με το νούμερο 5 και έτσι ο Αστέρας αναδείχθηκε Κυπελλούχος!

Ο Αντρέας Αντάρτης τράβηξε το... μαγικό μπαλάκι για τον Αστέρα!







1 σχόλιο:

  1. Δεν ειναι κοροιδευτικο το σχολιο μου.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΥΠΠΕΛΟΥΧΟΥ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΠΠΕΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΠΣΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή