Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Ανακατατάξεις στον Κεραυνό: Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής ο Σ. Κοντός!

Σε αλλαγή πλάνου οδηγείται πλέον ο Κεραυνός Κερατέας καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά, ο Σπύρος Κοντός δεν θα καθίσει στο τιμόνι της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, που έβαλε πλάτη στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας των μπλε, θα έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο αφού αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στον Κεραυνό και είναι αυτός που θα έχει υπό την εποπτεία του τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο!
Η απόφαση αυτή ανήκει αποκλειστικά στον πολύπειρο προπονητή, ο οποίος επέλεξε να μην είναι στο τιμόνι τη νέα σεζόν, εκφράζοντας την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο. Η διοίκηση Ελευθερίου αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο, μιας και ο Σπύρος Κοντός είναι μία από τις «σημαίες» του Κεραυνού, του πρότεινε αμέσως να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, κάτι που ο ίδιος δέχτηκε. Έτσι, ο Κοντός θα είναι ο πρωτεργάτης στο στήσιμο της ομάδας και για τη νέα σεζόν, που θα είναι εξίσου απαιτητική, μιας και ο στόχος στον Κεραυνό παραμένει ένας, δηλαδή η άμεση επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑΝΑ.
Τις επόμενες ημέρες ο νέος τεχνικός διευθυντής του Κεραυνού αναμένεται να έχει επαφές για την εύρεση νέου προπονητή, ο οποίος θα κλείσει το τιμ στον πάγκο, μιας και οι Κερατιώτες έχουν έρθει εδώ και αρκετό καιρό σε συμφωνία με τον πολύπειρο γυμναστή Αλέξη Σακελλαρίου, είδηση που σας είχε αποκαλύψει το Epsanastisentra! Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι επαφές με παίκτες, καθώς ο πήχης είναι ήδη ψηλά, αφού όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν της ανόδου. Άλλωστε, η οικογένεια Ελευθερίου από τη στιγμή που ανέλαβε ξεκαθάρισε ότι ο Κεραυνός πρέπει να ξαναβρεί τη χαμένη του αίγλη, ξεκαθαρίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να επιτύχουν τον στόχο αυτό.
Η απόφαση του Σπύρου Κοντού αρχικώς εξέπληξε τη διοίκηση της ομάδας, ωστόσο η επιθυμία του να μείνει δίπλα στον σύλλογο σε συνδυασμό με την εκτίμηση που τρέφει η οικογένεια Ελευθερίου προς το πρόσωπό του οδήγησαν στο να αναβαθμιστεί ο ρόλος του και να γίνει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα. Άλλωστε, ο Κοντός όπως προαναφέραμε είναι μία από τις «σημαίες» του Κεραυνού και ο άνθρωπος που ανέλαβε το δύσκολο εγχείρημα να «χτίσει» από την αρχή την ομάδα στο νέο της ξεκίνημα στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, οδηγώντας τους μπλε εκ του ασφαλούς στην Β’ κατηγορία με μοναδική απώλεια μόλις μία ισοπαλία σε 22 αναμετρήσεις. Ουσιαστικά την περσινή σεζόν ο 57χρονος ήταν το Α και το Ω για τον Κεραυνό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με… βίαιο τρόπο λόγω Κορονοϊού.
ΚΟΝΤΟΣ: «ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»
Στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη γνωστοποίηση την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή στον Κεραυνό, ο Σπύρος Κοντός τόνισε στο Epsanastisentra: «Είχα πάρει εδώ και αρκετό καιρό την απόφαση αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολη αφού αγαπάω πολύ την ομάδα, ωστόσο με τη διοίκηση του Κεραυνού είχαμε ταύτιση απόψεων σχεδόν σε όλα τα θέματα γι’ αυτό και δέχθηκα την πρόταση που μου έγινε. Θα κάνω κι εγώ τα πάντα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και πιστεύω ότι η επόμενη ημέρα θα είναι θετική για τον σύλλογο. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κεραυνού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά φυσικά και για την ανανέωση αυτής της εμπιστοσύνης!».
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΣΕΒΑ
Η διοίκηση του Κεραυνού Κερατέας εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βαγγέλη Τσεβά για τον χαμό της πολυαγαπημένης του συζύγου από την επάρατο νόσο, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου