Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Σαβούρδος: «Σημαντικό αποτέλεσμα για την ψυχολογία μας»

Στη σημασία του θετικού αποτελέσματος στο εκτός έδρας ματς με το Κορωπί στάθηκε με δήλωσή του στο Epsanastisentra ο Θανάσης Σαβούρδος. Ο εκ του τεχνικού διδύμου του Σαρωνικού απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για την εν γένει παρουσία τους στην ομάδα.
«Μετά το νικηφόρο μας πέρασμα από την Άνοιξη είχαμε να αντιμετωπίσουμε το Κορωπί. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας και απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με καλούς παίχτες στο δυναμικό της», τόνισε ο Θανάσης Σαβούρδος στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύτιμο βαθμό και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια διατηρηθήκαμε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντικό για την ψυχολογία αλλά παράλληλα δείχνει και την ποιότητα των παιχτών μας που διατηρούν την ομάδα του Σαρωνικού σταθερά σε αυτή την βαθμολογική θέση».
Για τη συνέχεια, ο εκ του τεχνικού διδύμου του Σαρωνικού σημείωσε: «Θα εκμεταλλευτούμε το "ρεπό" λόγω της Καθαράς Δευτέρας, κάτι απαραίτητο για όλους τους παίχτες ώστε να ξεκουραστούν. Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι με τα Γλυκά Νερά, ομάδα που έχει κίνητρο ώστε να διασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.  Τέλος θα ήθελα να αποδώσω για άλλη μια φορά τα εύσημα στους παίχτες μας για την προσπάθεια, την συνέπεια και τον αλληλοσεβασμό που δείχνουν τόσο μεταξύ τους όσο και απέναντι στο προπονητικό team».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου