Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Μεγάλο μπαμ από Κεραυνό με τον Σακελλαρίου!

Το Epsanastisentra είχε από προχθές το βράδυ το ρεπορτάζ και τώρα ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αποκάλυψη! Η βόμβα που σας προανήγγειλα ήταν η πρόσληψη του Αλέξη Σακελλαρίου στον Κεραυνό που κάνει μεγάλο κρότο τόσο στην κατηγορία, όσο και σε ολόκληρη την Ανατολική Αττική! Ο πολύπειρος γυμναστής, που έχει συνδέσει το όνομά του με πολλές μεγάλες επιτυχίες στην Ανατολική Αττική –και όχι μόνο– επέστρεψε στους μπλε ως άμεσος συνεργάτης του Σπύρου Κοντού στη νέα σεζόν, με την οικογένεια Ελευθερίου να δείχνει από νωρίς ότι δεν… αστειεύεται εν όψει της νέας σεζόν!
Ο Σακελλαρίου έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του επί 22 συναπτά έτη στον χώρο, με τη δουλειά του στις μεγάλες κατηγορίες να του έχει δώσει τον τίτλο του «γυμναστή των επιτυχιών». Έχει πανηγυρίσει τίτλους και στην ΕΠΣΑΝΑ, ενώ έχει περάσει ξανά στο παρελθόν από τον Κεραυνό με την πορεία της ομάδας να είναι άκρως επιτυχημένη. Η συμφωνία του με την ομάδα της Κερατέας έγινε με συνοπτικές διαδικασίες. Συγκεκριμένα η κουβέντα με την οικογένεια Ελευθερίου διήρκησε μόλις 10 λεπτά και οι δύο πλευρές έδωσαν απόλυτα ευχαριστημένες τα χέρια. Ο μεν Σακελλαρίου αφού επιστρέφει σε μία από τις ομάδες με τις πιο «βαριές» φανέλες στην ΕΠΣΑΝΑ και οι διοικούντες τον Κεραυνό που πέτυχαν σε μικρό χρονικό διάστημα μια πολύ δυνατή συμφωνία τον Κεραυνό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως σας έγραψα και προχθές η οικογένεια Ελευθερίου δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στην τύχη και για τη Β’ ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό που θέλουν είναι να οργανώσουν την ομάδα από τώρα στα πρότυπα μεγαλύτερης κατηγορίας, έτσι ώστε ο Κεραυνός να μεγαλουργήσει ξανά και να βρει τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος. Για τον λόγο αυτό οι διοικούντες φροντίζουν από τώρα να στελεχώσουν τους μπλε με τις καλύτερες δυνατές επιλογές σε όλα τα πόστα. Ήδη έχει γίνει και η πρώτη προεργασία που θα αφορά το ρόστερ της νέας περιόδου, δείγμα του ότι οι άνθρωποι του Κεραυνού αρέσκονται στο να δουλεύουν μεθοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου