Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Νίκη παραμονής για Παλλαυρεωτικό, 2-0 τον Σαρωνικό εκτός!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη, με την οποία ουσιαστικά έκανε το καθοριστικό βήμα για την παραμονή του, πήρε ο Παλλαυρεωτικός, που επιβλήθηκε 2-0 στην Ανάβυσσο του Σαρωνικού. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τον Σταματόπουλο να είναι ο MVP αφού κράτησε το «μηδέν» στην εστία του και συνέβαλλε καθοριστικά στην νίκη για την ομάδα του.
Στο πρώτο μέρος ο Παλλαυρεωτικός πατούσε καλύτερα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 35’ μετά από σέντρα του Φετολλάρι, ο Σεκούμπα με κεφαλιά νίκησε τον Χαντζάρα και άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Σαρωνικός ήταν καταιγιστικός αλλά απέναντι του είχε τον εκπληκτικό Σταματόπουλο, ο οποίος έδειξε την κλάση του και κράτησε το 1-0 υπέρ του Παλλαυρεωτικού. Αποκορύφωμα ήταν στο 85’ όταν απέκρουσε το πέναλτι του Σέλβια! Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο 68’ ο Σαρωνικός μετά από κόντρα σε σουτ του Κακαρά και στο 75’ ο Παλλαυρεωτικός σε πλασέ του Βελετάκου αφού απέκρουσε ο Χαντζάρας. Οι φιλοξενούμενοι σφράγισαν τη νίκη στο 90’ με σουτ του Μπεζέρα, μετά από ασίστ του Γκαβασιάδη.

Διαιτήτευσαν οι Δήμας, Πυκνής, Πολίτης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης): Θ. Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Καλαθάς (80’ Χαντζάρας Φ.), Καζάκου, Μπεντάι (65’ Χατζηκυριάκος), Σέλβια, Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας, Γαληνάκης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Σταματόπουλος, Χουσεΐν, Μωραΐτης, Τσίκλος, Τσετβερίκοβ, Βελετάκος, Φετολλάρι (90’ Δαμάσκος), Γιαχάεβ (85’ Μπεζέρα), Σεκούμπα (70’ Σάμιος), Γκαβασιάδης (92’ Σκουρλής), Παπαγεωργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου