Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Ζόρισαν τα πράγματα για τον Παλληνιακό, ήττα 1-0 από τον Κιθαιρώνα

Δυσκόλεψε η υπόθεση παραμονή για τον Παλληνιακό, καθώς οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 1-0 εκτός έδρας από τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.
Κακό ματς σε γενικές γραμμές με κύριο στοιχείο τη σκοπιμότητα, προηγήθηκε ο Κιθαιρώνας στη συνέχεια ο Παλληνιακός πίεσε δημιούργησε δύο καλές στιγμές αλλά δεν ήταν ψύχραιμοι οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34’ με προβολή του Ευθυμίου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικολακόπουλου, ενώ έμειναν με 10 παίκτες από το 58’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σκουρτανιώτης, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή.

Διαιτήτευσαν οι Παπακωνσταντίνου, Λιτοσελίτης, Δόσκορης (Φθιώτιδας).

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠ. (Σ. Παπαναστασίου): Γερογιάννης, Νικολακόπουλος, Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (91’ Τζανέτος), Σκουρτανιώτης, Αποστολόπουλος, Δαδάκος (65’ Μερκούρι), Παπαευθυμίου (73’ Κουλουριώτης), Πατσίλης (79’ Μπόβαλης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Π. Χριστοφιλέας): Γαβαλάς, Δημογιάννης (56’ Τζέκος), Παρασκευόπουλος, Μαντζώρος, Κολοτούρος, Δημητρακόπουλος (56’ Τρυφιάτης), Δρόσης (46’ Βλάχος), Ελ Γκαμάλ (70’ Καμαρινόπουλος), Κυριόπουλος, Μουστόγιαννης, Κοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου