Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Επιστροφή Χριστοφιλέα στον Παλληνιακό!!!

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας είναι ο νέος προπονητής του Παλληνιακού! Οι δυο πλευρές τα βρήκαν πριν από λίγο και ο 35χρονος τεχνικός επιστρέφει στους κιτρινόμαυρους, μετά από 2,5 χρόνια!
Ο Χριστοφιλέας ηταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της Καλαμάτας, ενω μέτρησε συνολικά οκτώ χρόνια παρουσίας στον Παλληνιακό ως παίκτης και προπονητής!
Στην ανακοίνωση του Παλληνιακού αναφέρεται: "Επιστροφή Χριστοφιλέα στην ομάδα μας!

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ειναι ο νέος μας προπονητής! Η διοίκηση της ομάδας μας με αστραπιαίες κινήσεις ήρθε σε συμφωνία με τον 35χρονο τεχνικό, ο οποίος υπηρέτησε πίστα τον σύλλογο μας για 2,5 χρόνια ως προπονητής και άλλα πέντε ως παίκτης. Διακρίθηκε τόσο για την εξαιρετική του δουλειά στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική ομάδα, ειδικά τη σεζόν 2015-16 όταν οδήγησε τον Παλληνιακό στη 2η θέση της τελικής κατάταξης πίσω από την πρωταθλήτρια Θύελλα Ραφήνας.
Ο Μεσσήνιος τεχνικός ήταν φέτος στον πάγκο της Καλαμάτας ενώ είχε προηγηθεί μια σεζόν σε αυτόν του Ολυμπιακού Άγιου Στεφάνου και άλλη η μία στον πάγκο του ΠΑΟ Καλυβίων, όταν και οδήγησε τους πράσινους στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του Παλληνιακού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και είμαι έτοιμος να παλέψω με τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για να σώσουμε την ομάδα!"

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΜΕΝΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ... ΔΙΟΙΚΗΣΗ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ - ΚΟΣΜΟΣ ...ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΜΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή