Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Δυνατή ενίσχυση στον «άσο» με Κατσικάτσο η Μάχη Μαραθώνα-«Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Σε μια πολύ δυνατή κίνηση ενίσχυσης στον «άσο» προχώρησε η Μάχη Μαραθώνα, που απέκτησε με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι τον Νίκο Κατσικάτσο, από τη Θύελλα Ραφήνας! Ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται ως «μικρός» και τη φετινή σεζόν, έχει ήδη πάρει συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τους λιγνιτωρύχους, ενώ ήταν βασικός στο Κύπελλο τη χρονιά που οι πράσινοι κατέκτησαν τον τελευταίο τους τίτλο στον θεσμό. Σε δήλωσή του στο Epsanastisentra, ο Κατσικάτσος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τη Μάχη να πετύχει τους στόχους της, ενώ εμφανίστηκε χαρούμενος που θα συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Τσιγκούλη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με το σωματείο της Μάχης Μαραθώνα καθώς και με τον κόουτς Πέτρο Τσιγκουλη που έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Η διοίκηση μου έδειξε εμπιστοσύνη κι εγώ θέλω να δώσω τα πάντα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας», τόνισε στο Epsanastisentra ο 22χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε: «Το κλίμα είναι άψογο και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ευχαριστώ επίσης τη θύελλα Ραφήνας για τη συναίνεση της παραχώρησης μου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες».
Στην ανακοίνωση της Μάχης αναφέρεται: «Στην ομάδα μας ανήκει από εχθές ο Νίκος Κατσικάτσος,
- επιθυμία προπονητή και διοίκησης- τερματοφύλακας με πάρα πολλές συμμετοχές στην Γ Εθνική και βασικός συντελεστής στην κατάκτηση του κυπέλλου με την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας. Ευχαριστούμε το φιλικό σωματείο της Θύελλας όπου συνέβαλε για την μετακίνησή του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν με υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου