Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Στους «4» με μεγάλη ανατροπή ο Αστέρας, 2-1 το Κορωπί!

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Αστέρας Βάρης, πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στο φινάλε κόντρα στο Κορωπί, του οποίου επιβλήθηκε με 2-1 εντός έδρας.
Οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών στο ματς και διαμαρτύρονται ορθώς για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτο μέρος, σε χέρι αμυνομένου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν αντίστοιχος, με το Κορωπί να εκμεταλλεύεται μια αντεπίθεση και να παίρνει κεφάλι στο σκορ! Ο Παντέλης έδειξε την ποιότητά του, καθώς απέφυγε δύο αντιπάλους του και με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 στο 63’!
Ο Αστέρας πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε στο 76’ να φέρει το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Καλιαμπάκα στο 76’. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κι άλλο στροφές ως το φινάλε, η κούραση ήταν εμφανής στο Κορωπί που λύγισε στο φινάλε. Στο 89’ ο Ντούλιας με ωραίο σουτ από πολύ πλάγια θέση νίκησε τον Αφουξενίδη και έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Βιτσεντζάτος, Αλεξοπούλου.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Κοφσανίδης, Λάσκος (75΄ Λεοντίου), Δάρρας, Μάγγος (44΄ Νιούμαν), Παπανικολάου (70΄ Παπάζογλου), Δημητρόπουλος, Καλιαμπάκας, Σάμιος, Ντούλιας (91΄ Μάναλης).
ΚΟΡΩΠΙ (Σ. Ηλιόπουλος): Αφουξενίδης, Μανασσής, Τσουρής (79΄ Κλήμης), Μπαρδούσης, Ξένος, Καρκασίνας (90΄ Haddad), Παντέλης, Cotov, Μάργαρης, Λούρμπας, Ζαραδούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου