Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Καθάρισε ο Σαρωνικός, 3-2 τη Μάχη στον Μαραθώνα!

Το καθοριστικό βήμα για την οριστική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έκανε ο Σαρωνικός, που επικράτησε 3-2 της Μάχης στον Μαραθώνα, σε ένα ματς με πολλές συγκινήσεις!
Οι φιλοξενούμενοι, που έδωσαν ξανά ευκαιρίες σε νεαρούς, πήραν δύο φορές κεφάλι στο σκορ, ισοφαρίστηκαν ισάριθμες αλλά είχαν το σθένος να πετύχουν  και τρίτο γκολ που τους οδήγησε στη μεγάλη νίκη! Το σκορ για τον Σαρωνικό άνοιξε στο 43’ ο Σέλβια, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κακαρά, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο 65’ ο Νταής έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους, με τον Σαρωνικό να παίρνει ξανά κεφάλι στο σκορ στο 75’. Μετά από κόρνερ του Κακαρά ο Έλενας με κεφαλιά έκανε το 1-2.
Η Μάχη κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια στο 82’ με τον Νταή, όμως η ομάδα της Αναβύσσου βρήκε το σθένος και πέτυχε και τρίτο γκολ στο 84’, κρατώντας ως το τέλος το υπέρ τους σκορ. Σκόρερ ήταν ο Γαληνάκης με πλασέ, μετά από κεφαλιά πάσα του Χατζηκυριάκου.

Διαιτήτευσαν οι Αρφάνης, Κωστάκης, Ζήσιος-Ντούρος.  

ΜΑΧΗ ΜΑΡ. (Π. Ταιγκούλης): Κατσικάτσος, Καχόπουλος (61’ Καραλής), Φλώρος, Βούσουλας, Αχμέτ, Τζήμας, Παυλάκης (75’ Παρούσος), Νταής, Ζιάγκος, Σένε Α. (80’ Καλλιακούδας), Σελαμάι (75’ Αποστολάκης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης): Καραλής, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Καζάκου, Μπεντάι (81’ Χατζηκυριάκος), Σέλβια (64’ Τοψόγλου), Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας, Γαληνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου