Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Καθάρισε ο Σαρωνικός, 3-0 τον Αχιλλέα!

Οριστικό τέλος στην υπόθεση παραμονή για τον Σαρωνικό που επικράτησε 3-0 εντός έδρας του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και… καθάρισε! Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, δεν κινδύνευσαν και συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο χρησιμοποιώντας ξανά αρκετούς μικρούς.
Το αξιοπερίεργο της αναμέτρησης ήταν ότι αγωνίστηκε ο Καραλής κάτω από τα δοκάρια επειδή ο Χαντζάρας ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά στο 22’ ο Καραλής τραυματίστηκε, άντεξε μέχρι το 72’ και τελικώς αντικαταστάθηκε από τον Χαντζάρα που ένιωθε καλύτερα! Επίσης, για πρώτη φορά με τον Σαρωνικό αγωνίστηκε ο νεαρός Καλαθάς που αποκτήθηκε από τον Πρωτέα και στο ντεμπούτο του έδωσε ασίστ!
Μόλις στο 3ο λεπτό ο Έλενας άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Μακροδημήτρη-Σαβούρδου και απλοποίησε τα πράγματα. Στο 56’ ο Σέλβια, μετά από ασίστ του Μουσαράι, έκανε το 2-0, ενώ ο ίδιος στο 70’ μετά από ασίστ του Καλαθά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης-Θ. Σαβούρδος): Καραλής (72’ λ. τρ. Χαντζάρας), Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Καζάκου, Μπεντάι (59’ Καλαθάς), Σέλβια (74’ Τοψόγλου), Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας (85’ Χατζηκυριάκος), Γαληνάκης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Φ. Θανέλλας): Τόλιας, Μπούσκος, Λάνη, Βιτωράτος (80’ Πάνος), Καρακάσης, Μαραντίδης (46’ Φούντας), Καρβελάς (46’ Φέκας), Τουλούπης, Κίκη (60’ Βλάμης), Τσοχαντάρης, Σταματόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου