Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Νίκη ελπίδας για Παθιακάκη, 1-0 την Άνοιξη

Ζωντανές τις ελπίδες του για παραμονή διατήρησε ο Παθιακάκης που επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Άνοιξης στο γειτονικό ντέρμπι. Στο ματς αυτό οι γηπεδούχοι τίμησαν τον Κώστα Μουλά, ο οποίος μέχρι πρότινος έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, βγήκε νικητής και χθες αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παθιακάκη!
Σε ένα ματς που είχε γρήγορο ρυθμό και πάθος από τις δύο ομάδες, μετά από ένα άσφαιρο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν! Στο 68’, μετά από γύρισμα αμυνομένου προς τον Μουλά, ο Κατσιγιάννης διάβασε τη φάση, έκλεψε την μπάλα και αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα έγραψε το τελικό 1-0!
Η Άνοιξη έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στο 85’. Ο Κωβαίος στο 85’ με περίτεχνη ενέργεια βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, ανατράπηκε από αμυντικό των γηπεδούχων και δόθηκε σωστά το πέναλτι! Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεσή του, όμως ο Σπανός έπεσε σωστά και μπλόκαρε, κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του!
MVP της αναμέτρησης ήταν ο 17χρονος Βασίλης Σιατή, ενώ ξεχώρισαν οι Κατσιγιάννης και Σπανός, ενώ στο ματς αυτό έκανε ντεμπούτο ο 16χρονος Δημήτρης Αμπουλός!

Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Αλεξοπούλου, Κυριακόπουλος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης, Σιατής, Καψιόχας, Λειβαρτζινός, Κωστένογλου (90’ Αμπουλός), Κατσιγιάννης (88’ Ιορδανίδης), Λιάκος (78’ Στάσης), Δρόσος, Δημάτσας (59’ Καΐτσας).
ΑΝΟΙΞΗ (Θ. Τσιριμώκος): Μουλάς, Τρακάκης, Αμανατίδης, Ιωσήπου, Ξενάκης, Γκόλιας, Νικόλα (69’ Χατζηγεωργίου), Δρόσος, Κατσέρης, Παλασκώνης, Κωβαίος.




Η βράβευση του Μουλά! 

Η ομάδα 'Α.Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ' με το ήθος που την διακρίνει, θέλοντας να επιβραβεύσει ένα δικό της μέχρι πριν λίγους μήνες παιδί μαχητή της ζωής, ο οποίος έδωσε ένα συγκλονιστικό αγώνα με το θεριό και κατάφερε να το νικήσει ξαναγυρίζοντας στα γήπεδα, τίμησε πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα τον ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΛΑ ο οποίος τέθηκε αντίπαλος της.
Ευχόμαστε στον Κώστα να είναι το τελευταίο και να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου