Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει»

Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει της αναμέτρησης έκανε ο Γιώργος Παπαϊωάννου με δηλώσεις του στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι που προηγήθηκε με τον ΠΑΟ Καλυβίων, ενώ στάθηκε και στη δυσκολία του αυριανού αγώνα με την Τριγλία.
«Στα Καλύβια έγινε ένα πολύ ωραίο και δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έδειξαν ότι έπαιξαν επιθετικό ποδόσφαιρο διεκδικώντας τους 3 βαθμούς της νίκης. Ήταν παιχνίδι κέντρου, δυνατών μονομαχιών μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Εμείς ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική επιθετική ομάδα και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στην μετάβαση από επίθεση σε άμυνα διότι τα Καλύβια είναι δυνατά σε αυτό το κομμάτι», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με το γκολ του σεκουμπα σε καθοριστικό σημείο διατηρήσαμε την συνοχής μας μέχρι το τέλος και αντέξαμε στις επιθέσεις των Καλυβίων που όπως ήταν λογικό ρίσκαρε για να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να πετύχουμε και το δεύτερο γκολ. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη νίκη κατέθεσαν το 100% μέσα στο γήπεδο και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια φορά μας στήριξαν με την παρουσία τους και να ευχηθώ στα Καλύβια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».
Για το ματς με την Τριγλία ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Παίζουμε απέναντι σε μια από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος, που είναι δικαίως στην 2 θέση, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό Προπονητή τον κύριο Ασλάνογλου.
Γνωρίζουμε  τις δυσκολίες του αγώνα έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στην εβδομάδα παρόλο τις σοβαρές απουσίες που θα έχουμε λόγο τραυματισμών τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών μας αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να παρουσιαστούμε όσο τον δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι γίνεται στο αύριο παιχνίδι. Η Τριγλία Ραφήνας είναι μια άκρως επιθετική ομάδα και πρέπει έχουμε 100% συγκέντρωση σε όλο των αγώνα. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να μας στηρίξει διότι εφέτος κάνουμε μεγάλη προσπάθεια η ομάδας μας να παίζει καλό ποδόσφαιρο να το ευχαριστηθεί οποίος μας παρακολουθεί και να εδραιωθούμε στην μεγάλη κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου