Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Ισοπέδωσε τον Ολυμπιακό ο Αστέρας, 6-1 στη Βάρη!

Τη διαφορά του από τη διώκτριά του Τριγλία στους οκτώ πόντους αύξησε ο Αστέρας Βάρης, που ισοπέδωσε με 6-1 τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου εντός έδρας και εκμεταλλεύτηκε έτσι την «γκέλα» των Ραφηνιωτών απέναντι στον Σαρωνικό.
Ο Αστέρας από νωρίς έδειξε ότι δεν έχει διάθεση για αστεία και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος στο σκορ με 5-0! Το σκορ άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Καλιαμπάκας με πλασέ, ενώ στο 19’ μετά από κεφαλιά στο δοκάρι του ίδιου στην επιστροφή με νέο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 23’ ο Παπάζογλου με σουτ έξω από την περιοχή αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Αστέρας συνέχισε με το γκάζι πατημένο και τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 4-0 με πλασέ του Ντούλια, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με 5-0 χάρη σε πλασέ του Σάμιου προ κενής εστίας μετά από γύρισμα του Ντούλια.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν στροφές και διαχειρίστηκαν σωστά τη μεγάλη νίκη τους. Στο 48’ ο Σούφλας με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, πέτυχε το γκολ της τιμής για τους ερυθρόλευκους, ενώ στο 67’ ο Παπανικολάου με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 6-1!

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας (46’ Μάναλης), Κοφσανίδης, Μάγγος, Δημητρόπουλος (75’ Βεϊόγλου), Σάμιος, Καλιαμπάκας (71’ Σανσάρογλου), Παπάζογλου, Ντούλιας (59’ Παπανικολάου).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Χουστουλάκης, Γιαννόπουλος, Παπαδογιωργάκης, Ντέντια, Φελέκης, Παναγιωτόπουλος (46’ Σιλιγαρδάκης), Σούφλας (82’ Μαγγίνας), Παππάς (46’ Σαντριάς), Πιτσούνης, Ναούμ (1’ Χριστόπουλος). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου