Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Ματσάρα στην Ανάβυσσο, 3-3 ο Σαρωνικός με τον Άρη Βούλας

Τρεις φορές βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά τελικά πήρε στο φινάλε τον βαθμό ο Άρης Βούλας που απέσπασε ισοπαλία στην Ανάβυσσο όπου ήρθε ισόπαλος με τον τοπικό Σαρωνικό με 3-3. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έμειναν με την πικρία χάνοντας ένα δικό τους ματς στις καθυστερήσεις.
Ο Σαρωνικός προηγήθηκε στο 25’ με σουτ Μουσαράι, αφού η μπάλα κόντραρε και σε αντίπαλο, ενώ είχε και δοκάρι ο ίδιος πέντε λεπτά νωρίτερα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 44’ με σέντρα σουτ του Κριλή με το 1-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος με το ξεκίνημα ο Σαρωνικός πήρε ξανά προβάδισμα στο 46’ με τον Έλενα, είχε άλλες δύο ευκαιρίες με Μουσαράι και Σέλβια, όμως ισοφαρίστηκε εκ νέου με εκτέλεση πέναλτι του Ρομάνο στο 66’, απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους.
Οι γηπεδούχοι πήραν και τρίτη φορά κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ζουμπουρλή στο 83’ και έδειχναν να κρατάνε τη νίκη στα χέρια τους, αλλά στο 92’ ολιγώρησαν και δέχτηκαν την ισοφάριση με πλασέ του Γεωργάκα.

Διαιτήτευσαν οι Κουτρουμάνος, Τζαφόλιας Δ., Πολυχρονιάδης.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝ. (Τ. Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Μπουκουβάλας, Κουρούμαλος, Ζουμπουρλής, Πέττας, Τζιβίλογλου (55’ λ. τρ. Σέλβια), Καζάκου, Κακαράς, Μουσαράι, Έλενας, Γαληνάκης.
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασσιόπουλος): Προβίδας, Γκούρα, Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης, Χρήστου, Χατζής, Κούστας (46’ Βασίλι), Ρομάνο, Κριλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου