Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ξόρκισε τον… δαίμονά του ο Αστέρας, 3-2 με ανατροπή τον Αχιλλέα στον Κόκκινο Μύλο!

Τον κακό του… δαίμονα ξόρκισε στον Κόκκινο Μύλο ο Αστέρας Βάρης, που επικράτησε με 3-2, με μεγάλη ανατροπή του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και παρέμεινε στο +6 από τη δεύτερη Τριγλία Ραφήνας!
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος, κράτησαν καλά τον Αστέρα μακριά από την εστία τους και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 15’ με σουτ του Τουλούπη, αφού η μπάλα βρήκε και σε σώμα αμυνομένου. Το γρήγορο γκολ ώθησε τους φιλοξενούμενους να ανέβουν άμεσα ψηλά κάτι που πλήρωσαν, αφού ο Αχιλλέας χτύπησε στην κόντρα και πέτυχε στο 24’ δεύτερο γκολ με πλασέ του Φούντα!
Οι γαλάζιοι βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο και αναγκάστηκαν να παίξουν πολύ επιθετικά, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τις γραμμές τους. Στο 34’ ο Ντούλιας μείωσε σε 2-1 και έβαλε ξανά τον Αστέρα στο ματς. Μάλιστα, η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση στο πρώτο μέρος, ενώ πολύ επικίνδυνοι ήταν και οι γηπεδούχοι στην κόντρα και λίγο έλειψε να βρουν και τρίτο γκολ!
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας είχε τον απόλυτο έλεγχο και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 70’ με τον Χαλκιά. Έχασαν κι άλλες ευκαιρίες νωρίτερα με τους Ντούλια και Χαλκιά, αλλά και στη συνέχεια με τους Καλιαμπάκα και Σάμιο. Ωστόσο, η επιμονή τους απέφερε καρπούς στο 87’, όταν ο Καλιαμπάκας ανατράπηκε από αντίπαλο και ο Ανδρέας Βλάχος καταλόγισε το πέναλτι. Ο Σάμιος το εκτέλεσε στο 88’, νίκησε τον Τόλια και διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Μετά το γκολ υπήρξε μικρή σύρραξη ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως γρήγορα τα πνεύματα ηρέμησαν άμεσα και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο οκτάλεπτο των καθυστερήσεων που ακολούθησε.
*Το Epsanastisentra θέλει να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στον προπονητή του Αστέρα Βάρης Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος έχασε σήμερα τη μητέρα του!

Διαιτήτευσαν οι Ανδ. Βλάχος, Χόικας, Κουλοχέρης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧ. (Φ. Θανέλλας): Τόλιας, Μπούλιας, Μαραντίδης, Μπούσκος, Καρακάσης, Τουλούπης, Φούντας, Φέκας, Κίκη (74’ Δούρος), Σταματόπουλος, Παπαδόπουλος (63’ Πάνος).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας (64’ Μάναλης), Κοφσανίδης, Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μπίτιλης (89’ Λάσκος), Σάμιος, Παπάζογλου (80’ Παπανικολάου), Ντούλιας (60’ Καλιαμπάκας).

1 σχόλιο:

  1. Όποιος δει το βίντεο θα καταλάβει πως ξόρκισε τον δαιμονα ας είναι καλά οι δύο διαιτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή