Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ηρωική ισοπαλία για Παθιακάκη, 0-0 στο Κορωπί!

Εντός έδρας απώλεια για το Κορωπί και ηρωική ισοπαλία για τον Παθιακάκη. Σε ένα ματς που οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό με το τελικό 0-0, ο ήρωας ήταν ο Σπανός που απέκρουσε το πέναλτι των γηπεδούχων και κράτησε ανέπαφη την εστία του ως το φινάλε.
Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό όπως και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Κορωπίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ο Παθιακάκης έμεινε με 10 παίκτες από το 68’ λόγω της αποβολής του Λειβαρτζινιού στο 68’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Γεγονός που επέτρεψε στο Κορωπί να εγκατασταθεί μόνιμα κοντά στην εστία του Σπανού και στο 77’ κέρδισε πέναλτι. Ο Παντελής ανέλαβε την εκτέλεσή του ένα λεπτό αργότερα, με τον τερματοφύλακα του Παθιακάκη να το αποκρούει και να σώζει την ομάδα του, κρατώντας ως το τέλος το 0-0.

Διαιτήτευσαν οι Κουτρομάνος, Τζαφόλιας Δ., Παπαδιώτης. 

ΚΟΡΩΠΙ (Στ. Ηλιόπουλος): Αφουξενίδης, Σφικτός (76’ Σκουρλής), Τσουρής (59’ Μανασσής), Πάντου (83΄Αθανασίου), Ξένος, Καρκασίνας, Παντελής, Χαντάντ, Λούρμπας, Βίλα, Κοτόβ.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Σπανός, Κατσαρίδης, Ανεζύρης, Λειβαρτζινός, Σιάτη, Λύχνος, Στάσης, Κατσιγιάννης, Δρόσος (91’ Αλεξίου), Ρόμπολας, Δηματσάς (46’ Ιορδανίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου