Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ευχαριστώ τον κόσμο»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Γιώργος Παπαϊωάννου για την εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΑΟ Γλυκών Νερών, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο τρίποντο, μιλώντας στο Epsanastisentra. Ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί αύριο με τον Θησέα.
«Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο παίρνοντας τους τρεις πόντους που ήταν ο στόχος μας. Ξέραμε ότι θα είμαστε κουρασμένοι από την μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο του Κορωπίου, σε φυσικό χόρτο και σε έναν αγώνα που κράτησε 97 λεπτά», τόνισε για το ματς που προηγήθηκε ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο Epsanastisentra και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα δώσουμε τον ρυθμό του αγώνα αλλά τα Γλυκά Νερά. Είχαμε 2-3 καλές φάσεις για να προηγηθούμε κάτι που καταφέραμε στο 46’ με τον Γιαχάεβ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την αγωνιστικότητα που έδειξαν αλλά και για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για ακόμα μια φορά που μας υποστήριξε με την δυναμική παρουσία του».
Για το ματς που ακολουθεί με τον Θησέα ο Παπαϊωάννου τόνισε: «Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα εκτός έδρας με τον Θησέα Νέας Μάκρης είναι από τις πιο ολοκληρωμένες ομάδες της κατηγορίας την τελευταία τριετία και έχει ποιοτικό ρόστερ. Είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα από τον φίλο μου τον Βλάσση, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι όπως πάντα στα μεταξύ μας παιχνίδια θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας και οποίος έρθει στο γήπεδο θα το ευχαριστηθεί!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου