Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

Χατζηαναστασίου: «Να υπερβάλλουμε εαυτούς με Παλλαυρεωτικό»

Παρά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου στον Θησέα όλοι προσγειώθηκαν άμεσα εν όψει Παλλαυρεωτικού. Το σύνθημα έδωσε ο προπονητής της ομάδας της Νέας Μάκρης, καθώς ο Βλάσης Χατζηαναστασίου τόνισε ότι πρέπει όλοι να υπερβάλλουν εαυτούς για να έρθει η νίκη απέναντι στην ομάδα του Λαυρίου.
Κάναμε εξαιρετική εμφάνιση στον Άγιο Στέφανο, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχαμε. Καταφέραμε και διαχειριστήκαμε σωστά το ματς και στις δύο πλευρές του γηπέδου και θεωρώ ότι επικρατήσαμε και δίκαια και φτάσαμε σε μια πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη», τόνισε στο Epsanastisentra ο Βλάσης Χατζηαναστασίου.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παλλαυρεωτικό, ο προπονητής του Θησέα Νέας Μάκρης σχολίασε: «Τώρα παίζουμε με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση, με στόχο τελείως διαφορετικό από αυτόν που είχε πέρυσι. Δηλαδή την παραμονή. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο γήπεδο μας θα πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας. Οι απουσίες παραμένουν και σε αυτό το παιχνίδι και ελπίζω να έχουμε σύντομα επιστροφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου