Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Τσιγκούλης: «Χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό»

Το καλύτερο δυνατό θα κυνηγήσει η Μάχη Μαραθώνα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης, έχοντας στα υπέρ της την έλλειψη άγχους. Αυτό τόνισε στο Epsanastisentra ο Πέτρος Τσιγκούλης και αναφέρθηκε επίσης στο ματς που προηγήθηκε με τον Άρη Βούλας.
«Δεν έχουμε κανένα άγχος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και οργανωτικά και από θέμα νοοτροπίας είναι ήδη σε ανώτερη κατηγορία. Ο Αστέρας διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και έναν σπουδαίο προπονητή», τόνισε στο Epsanastisentra ο Πέτρος Τσιγκούλης και συνέχισε: «Όλα αυτά τα στοιχεία μας δίνουν ένα μεγάλο κίνητρο για να πάμε να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχουμε κανένα άγχος. Έχει μεγάλη δυσκολία το συγκεκριμένο παιχνίδι για εμάς και μας βρίσκει και… λαβωμένους, αφού αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα απουσιών».
Για την αναμέτρηση που προηγήθηκε με τον Άρη Βούλας ο τεχνικός της Μάχης Μαραθώνα σχολίασε: «Αν κρίνουμε το ματς με τον Άρη βάσει του αποτελέσματος το θεωρώ δίκαιο με κριτήριο την εικόνα των δύο ομάδων. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, μας πίεσε, αλλά πιστέψαμε ότι θα αντέξουμε. Το γεγονός ότι δεχτήκαμε το γκολ σε αυτό το λεπτό μας άφησε πικρή γεύση, αλλά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εικόνα τους ως τώρα στο γήπεδο. Πραγματικά η προσπάθεια που κάνουν είναι αξιέπαινη».
*Στα αγωνιστικά, οι Καραλής και Νταής είναι τραυματίες, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Άντι Σένε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου