Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Με μεγαλύτερη ευθύνη γέμισε τον Παλλαυρεωτικό η νίκη επί του Παθιακάκη, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα στην 5η θέση της βαθμολογίας, στην ισοβαθμία με τον Σαρωνικό, όντας στους τρεις πόντους πίσω από την πρώτη τριάδα! Αυτό τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου και σημείωσε ότι οι Λαυριώτες θα δουλέψουν σκληρά για να μείνουν ψηλά στη βαθμολογία.
«Κόντρα στον Παθιακάκη πήραμε μια σπουδαία νίκη, βαθμολογικά, απέναντι σε ένα άξιο νεανικό αντίπαλο, με ευρύ σκορ. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας στο διάστημα που βρίσκομαι στον πάγκο του Παλλαυρεωτικού, με πειθαρχημένο ποδόσφαιρο σε όλες τις γραμμές, σωστό αγωνιστικό πλάνο και καθαρό μυαλό στις τελικές φάσεις», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Η ομάδα μας βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας κάτι που μας γεμίζει χαρά αλλά και υποχρέωση να δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση για να μπορούμε να μείνουμε στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια, για την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν. Επίσης εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Παθιακάκη και να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει για την εφετινή χρόνια».
Για το παιχνίδι που ακολουθεί ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Παίζουμε με τα Καλύβια, μια ομάδα δουλεμένη από έναν έμπειρο προπονητή, τον Γιάννη Τζιβίλογλου, με αγωνιστικό πλάνο. Μια ομάδα που έχει επιθετικό προσανατολισμό και έμπειρους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα και θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα πάνω στο συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο μας. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας πολύ όμορφος αγώνας και όποιος έρθει να το παρακολουθήσει θα μείνει ευχαριστημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου