Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Πέρασε από τη Βούλα ο Αστέρας, 4-2 τον Άρη!

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα, ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να φύγει με τη νίκη από τη Βούλα, όπου επικράτησε 4-2 του Άρη και πλέον ξέφυγε στους έξι πόντους από την 2η Τριγλία Ραφήνας.
Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ο Αστέρας να βγάζει στο τέλος το απαιτούμενο πάθος φτάνοντας σε μια υπερπολύτιμη νίκη, τη στιγμή που η Τριγλία γνώρισε την ήττα από τη Μάχη!
Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 17’ με τον Μάγγο, ενώ στο 20’ ο Κούστας είχε δοκάρι σε κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρομάνο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τραβηγμένο πέναλτι που υπέδειξε ο βοηθός και το κέρδισε ο Ρομάνο από τον Μαρινάκη. Ο ίδιος ο Ρομάνο το εκτέλεσε, ο Μαρινάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αργεντινός με νέο πλασέ έκανε το 1-1 στο 23’.
Ο Άρης κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ στο 30’ όταν ο Κούστας νίκησε τον Μαρινάκη και έκανε το 2-1. Ωστόσο, οι κιτρινόμαυροι έμειναν με παίκτη λιγότερο όταν στο 40’ ο Γιαννόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, που ήταν αυστηρή. Οι γαλάζιοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 44’ ο Ντούλιας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, το εκτέλεσε και νίκησε τον Προβίδα κάνοντας το 2-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αρκετά, αλλά ο Αστέρας έβγαλε την ποιότητά του και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Στο 79’ μετά από ωραία ενέργεια του Μπίτιλη που έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα, ο Ντούλιας έγινε αποδέκτης και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη σέντρα, με τον επερχόμενο Καλιαμπάκα να νικάει τον Προβίδα και να κάνει έτσι την ολική επαναφορά για τον Αστέρα.
Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 85’ όταν ο Χαλκιάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως ο Αστέρας είπε την τελευταία λέξη όταν στο 92’ ο Καλιαμπάκας με το δεύτερο γκολ του στο ματς διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
*Από τον Αστέρα κατήγγειλαν επίθεση από πλευράς των γηπεδούχων στην εξέδρα που καθόντουσαν οι φίλοι των γαλάζιων.

Διαιτήτευσαν οι Μανιώτης, Βιτσεντζάτος, Κουλοχέρης. 

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τ. Τασσιόπουλος): Προβίδας, Χατζής (65’ Βασίλι), Γιαννόπουλος, Βατίστας, Γεωργάκας, Λιόσης (82’ Βουλωμένος), Χρήστου, Γκάμπριελ, Κούστας (66’ Γκούρα), Ρομάνο, Κριλής.
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Χαλκιάς, Λεοντίου, Μαγγίνας, Κοφσανίδης, Μάγγος (65’ Νιούμαν – 72’ λ. τρ. Παπανικολάου), Δημητρόπουλος, Σάμιος, Μπίτιλης, Παπάζογλου (64’ Καλιαμπάκας),  Ντούλιας (83’ Μάναλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου