Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Διπλό μπαμ με Παντέλη και Βλάχο το Κορωπί!

Ο Δημήτρης Παντέλης
Ισχυροποίησε ακόμη περισσότερο το ρόστερ του για τη φετινή σεζόν το Κορωπί, καθώς προχώρησε σε δύο πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης! Ο ΑΟΚ έκανε δικούς του τον Δημήτρη Παντέλη, ο οποίος επιστρέφει μετά την περσινή συνεργασία των δύο πλευρών, και τον Γιώργο Βλάχο. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές με πολύ πλούσιο βιογραφικό και εμπειρίες από επαγγελματικές κατηγορίες και με τις κινήσεις αυτές το Κορωπί ανεβάζει ψηλότερα τον πήχη για την τρέχουσα σεζόν.
Στην ανακοίνωση του ΑΟΚ για τον Παντέλη αναφέρεται: «Μετά από κινήσεις ματ η ομάδα μας απέκτησε ξανά τον Δημήτρη Παντέλη, έναν παίκτη που τη περσινή χρονιά έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την άνοδο μας.
Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Σαρωνικό Αναβύσσου ο Παντέλης επέστρεψε για να ξανά χαρίσει έντονες συγκινήσεις με το σήμα του Α.Ο.Κ.
Ο Παντέλης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, διαθέτει και τα δύο πόδια, είναι 33 ετών (γεννημένος 17/12/1986) και κατάγεται από τη Χαλκίδα.
Ο Δημήτρης Παντέλης ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Κορωπί, Κέρκυρα, Θήβα, Ηράκλειο, Φωστήρα, Κεραυνό Κερατέας, Ζάκυνθο, Εθνικό, Ρούβα, ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, Παναργιακό, Ολυμπιακό Γυθείου και Α.Ο Μυκόνου πριν έλθει στην ΕΠΣΑΝΑ.
Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!!!
Καλώς ήλθες ξανά ΜΗΤΣΑΡΑ!».
Ο Γιώργος Βλάχος

Στην ανακοίνωση του ΑΟΚ για τον Βλάχο αναφέρεται: «ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ! Ο Αθλητικός Όμιλος Κορωπίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Βλάχο που αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης και είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου του 1991.
Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι:
Μαρκό, Αήττητος Σπατών, Πανιώνιος, Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Βύζαντας Μεγάρων, Εθνικός, Λουτράκι,Πανθηραϊκός ενώ μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Προοδευτική.
Του ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου