Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Μεγάλο διπλό το Κορωπί, 4-2 τον Ολυμπιακό στον Άγιο Στέφανο

Πολύ σπουδαίο διπλό πήρε το Κορωπί στον Άγιο Στέφανο, εκεί όπου επικράτησε 4-2 του τοπικού Ολυμπιακού και πέρασε έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας. Ο ΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος να ανοίξει παραπάνω τον δείκτη του σκορ, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για ένα ακόμη πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτο μέρος.
Στο 9ο λεπτό ο Παναγιωτόπουλος με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό. Στο 26’ ο Ζαραδούκας έφερε το ματς στα ίσια για τον ΑΟΚ, ενώ στο 33’ ο Σούφλας με νέο πέναλτι έδωσε ξανά το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους. Στο 39’ η ομάδα του Κώστα Αρζένη κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου μετά από φάση διαρκείας με πλασέ του Μπουσινάκη.
Το 2-2 ήταν σκορ ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για ακόμη ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε, στο 44’.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Μαγγίνα εμφάνισε κόπωση από την υπερπροσπάθεια στο μεσοβδόμαδο ματς Κυπέλλου με τη Θύελλα, με το Κορωπί να βγάζει φρεσκάδα και να φτάνει σε μια μεγάλη νίκη. Στο 65’ μετά από συρτή σέντρα του Μπουσινάκη, ο Ντέντια άθελά του έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της ομάδας του και στο 67’ ο Καρκασίνας διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ του ΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες ως το φινάλε.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Μπουξμπάουμ, Κακάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Νικούλης, Γιαννόπουλος, Ντέντια (70’ Μανιδάκης), Νομικός, Σιλιγαρδάκης (83’ Βαζεχα), Παναγιωτόπουλος, Σούφλας, Παππάς (70’ Ναούμ), Καραχάλιος (46’ Κουμουλίδης), Φελέκης.
ΚΟΡΩΠΙ (Κ. Αρζένης): Μπακόλας, Κοτόβ (53’ λ. τρ. Σφικτός), Κλήμης, Μπαρδούσης, Πάντου, Καρκασίνας (89’ Τσούρης), Μπουσινάκης (73’ Ελευθερίου), Χαντάντ (91’ Παπαθανασίου), Λούρμπας, Βίλα, Ζαραδούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου