Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Εύκολα τα Καλύβια, 7-0 την ΑΕ Μενιδίου

Άνετο απόγευμα είχαν τα Καλύβια απέναντι στην ΑΕ Μενιδίου, την οποία και νίκησαν με 7-0 εκτός έδρας και πήραν την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Το ματς δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολύ μεγάλη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πατημένο το γκάζι έκαναν 6 γκολ και έχασαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο έκαναν συντήρηση δυνάμεων και δόθηκαν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες. Τα γκολ πέτυχαν οι Χαραλάμπους (4’, 30’), Αλεξίου στο 10’, Σύρος στο 15’, Πλίτσης στο 35’, Χάιδος στο 42’ και Μαυροθαλασσίτης στο 78’.

Διαιτήτευσαν οι Γκούγκαρης, Μιχαλίτσης, Μαραγκού.

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ (Π. Σαββίδης): Τορνικίδης (70’ Παπαδόπουλος), Μυτιληνάκης, Μαυρίδης, Κουλέπης, Μπαντής, Σταύρος, Καραπαναγιωτίδης (50’ Τσελενκίδης), Στεργιόπουλος, Ελευθεριάδης (60’ Ευθυμιάδης), Βλαντόιου, Κωνσταντινίδης.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Καραγιάννης, Μερκούρης, Σιδέρης, Πλίτσης, Σύρος, Πάτσης, Χάιδος, Μαυροθαλασσίτης, Χαραλάμπους (65’ Χριστόπουλος), Αλεξίου (47’ Καρελιώτης), Λάπας (46’ Αποστόλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου