Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόκριση για τους «μπέμπηδες» του Παθιακάκη, 5-4 στα πέναλτι τον Παλλαυρεωτικό!

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Παθιακάκης, που επικράτησε 5-4 στα πέναλτι εντός έδρας του Παλλαυρεωτικού, με το 1-1 να είναι αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια και την παράταση του αγώνα.
Οι «μπέμπηδες» του Τάσου Κιλιμτζίδη πήραν κεφάλι στο σκορ στο 48’ με τον Μανγκαλατζίου, ενώ στο 60’ ο Σάμιος με απευθείας φάουλ έφερε το ματς στα ίσια. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί ο Παλλαυρεωτικός έμεινε με 10 παίκτες στο 98’, καθώς αποβλήθηκε ο Φετολάρι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το ματς πήγε στα πέναλτι και εκεί ο Παθιακάκης πήρε την πρόκριση με τους 16χρονους Σιάτη και Στάση να ευστοχούν στα δύο τελευταία πέναλτι!

Διαιτήτευσαν οι Ζαχαρόπουλος, Κάλλης, Καραθανάσης. 

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Τ. Κιλιμτζίδης): Πήδουλας, Ανεζύρης, Δημάτσας Χ. (115’ Στάσης), Λύχνος, Ρόμπολας, Μανγκαλατζίου (78’ Πουρής), Σιάτη, Κατσιγιάννης, Καρβούνης (75’ Δημάτσας Σ.), Κωστένογλου (100’ Φλέντζερης), Λιάκος.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Χαλβαντζής, Χουσεΐν, Φετολάρι, Τσετβερίκοβ, Σταυρόπουλος, Κλης, Μωραΐτης, Σάμιος, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου