Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Πάει για… restart ο Κεραυνός με συμμετοχή στην Γ’ ΕΠΣΑΝΑ;-Όλη η αλήθεια και οι πιθανότητες να αναστραφεί η κατάσταση!

Έχω στα χέρια μου την «καυτή πατάτα» εδώ και λίγες ημέρες, αλλά αυτή είναι μια είδηση που δεν γράφεται εύκολα… Θέλει τακτ, καλή πληροφόρηση και όχι αερολογίες. Η είδηση που σας ανέφερα ως μεγάλη βόμβα είναι για τον Κεραυνό Κερατέας και το ενδεχόμενο για… restart της ομάδας, με τη συμμετοχή της στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ. Ένα θέμα που ακόμη είναι ανοικτό και θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στην εβδομάδα...
Πριν γράψω το οτιδήποτε θα αναφέρω ξανά ότι το θέμα το γνωρίζω μέρες, αλλά περίμενα γιατί σέβομαι τόσο την ιστορία της ομάδας, αφού ο Κεραυνός έχει μια από τις πιο βαριές φανέλες στην Ανατολική Αττική, αλλά και τα πρόσωπα που έχω γνωρίσει στην Κερατέα. Η εμπιστοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις χτίζεται και στην πορεία δημιουργείται μια άλλη σχέση. Και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές ίσως η εμπιστοσύνη αυτή κλονιστεί. Ωστόσο, επειδή το θέμα διέρρευσε με τον λάθος τρόπο και σε λάθος άνθρωπο, πρέπει να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Ο Κεραυνός έχει στην πλάτη του ένα πολύ μεγάλο χρέος από το ΙΚΑ, το οποίο είναι αδύνατο να τακτοποιηθεί και ταυτόχρονα η ομάδα να είναι λειτουργική. Δεν βγαίνουν τα κουκιά να γίνει αυτό και φέτος. Γι’ αυτό και η ενδεδειγμένη λύση πλέον, μιλώντας τελείως ωμά, είναι το «λουκέτο». Με ότι σημαίνει αυτό, καθώς η νυν διοίκηση δεν μπορεί να κουβαλά τα χρέη από παρελθοντικές χρήσεις στην πλάτη της. Γι’ αυτό και στο ΔΣ που έγινε πρόσφατα αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση στη Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει, ο Κεραυνός να πάψει να υφίσταται με το νυν ΑΦΜ του και να αδρανοποιηθεί. Κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν προσπάθειες για να βγει νέο ΑΦΜ και η ομάδα να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ.
Αυτό, όμως, επαναλαμβάνω δεν είναι οριστικό. Τα πάντα θα κριθούν από τη Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που ακολουθεί. Το σίγουρο είναι ότι πολλά ακούγονται στην πιάτσα τις τελευταίες ημέρες, αλλά και ότι η διοίκηση του Κεραυνού ενημέρωσε παίκτες με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία (π.χ. Γιάννη Γκαβασιάδη, Βασίλη Βίλα, Ανδρέα Σκαλαίο κ.α.) αλλά και τον προπονητή Γιώργο Δημητρόπουλο, τους οποίους και ενημέρωσαν από τη διοίκηση ότι η συμφωνία τους προς το παρόν «παγώνει».
Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες και όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Αν δεν βρεθεί λύση την ύστατη στιγμή τότε θα δούμε τον Κεραυνό να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ, κάνοντας το restart του. Οι πιθανότητες να αναστραφεί η κατάσταση είναι αρκετές και γι' αυτό κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη... Σας παρέθεσα τα δεδομένα και αναμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου