Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Προ των πυλών του Παλλαυρεωτικού ο Στρατής Ελευθερίου!

Η μεγάλη βόμβα που σας ανέφερα εδώ και λίγες ημέρες είναι έτοιμη να… σκάσει, αφού προ των πυλών του Παλλαυρεωτικού είναι ο Στρατής Ελευθερίου! Πρόκειται για πανίσχυρο επιχειρηματία, που έχει περάσει ξανά από τους Λαυριώτες, είναι έτοιμος να μπει στο ΔΣ της ομάδας, δημιουργώντας ένα πανίσχυρο σύνολο μαζί με τα άλλα μέλη.
Ο Στρατής Ελευθερίου είναι ισχυρός οικονομικά με επιχειρήσεις σε Αθήνα και Μύκονο. Στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στο ΔΣ του Παλλαυρεωτικού, με ιδιαίτερα πετυχημένη παρουσία. Μάλιστα, είχε βοηθήσει στο να γίνουν μεταγραφές από… άλλον πλανήτη στον σύλλογο, όπως αυτή του Ουντέζε και πολλών πρωτοκλασάτων παικτών της Ανατολικής Αττικής! Επίσης, ο Παλλαυρεωτικός τότε είχε κάνει προετοιμασία που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Super League, καθώς οι Λαυριώτες είχαν βρεθεί μία εβδομάδα στη Βουλγαρία και άλλη μία στο Καρπενήσι!
Πλέον αναμένουμε τις τελικές εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις, αφού πρόκειται για μια υπόθεση που αν προχωρήσει ο Παλλαυρεωτικός θα δυναμώσει πολύ στο άμεσο μέλλον.
Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά οι Λαυριώτες πρόκειται να ανακοινώσουν άλλες δύο μεταγραφές τις επόμενες ημέρες, αυτή του τερματοφύλακα και ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗ RAM SPORTS Ο ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ
Τη Ram Sports και για τη νέα σεζόν επέλεξε για την ένδυσή του ο Παλλαυρεωτικός. Οι Λαυριώτες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με τον Άκη Θηβαίο, γι’ αυτό και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου