Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

«Βλέπει» Γ’ Εθνική ο Αστέρας Βάρης-Οι προϋποθέσεις για να ανέβει!

Είναι ακόμη νωρίς, αλλά ο Αστέρας Βάρης «βλέπει» πλέον την πόρτα της Γ’ Εθνικής να ανοίγει διάπλατα μπροστά του. Είναι μια είδηση που γνώριζα από τις 15:15, όμως έδωσα τον λόγο μου στον άνθρωπο που μου την είπε να μην τη γράψω μέχρι αύριο το πρωί, αναφέροντας απλώς ότι έρχεται μια μεγάλη βόμβα που αλλάζει τον χάρτη της ΕΠΣΑΝΑ. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή ευρέως, πλέον δεν υπάρχει λόγος να την κρατάω κι εγώ…
Ο Αστέρας λοιπόν έχει σοβαρές πιθανότητες να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική τη νέα σεζόν. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό υπάρχει μια συγκεκριμένη προϋπόθεση. Να μην δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ Εθνική μία από τις ομάδες της ΕΠΣΑΝΑ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για τον Αήττητο, αφού το τοπίο στην ομάδα των Σπάτων παραμένει θολό προς το παρόν. Αυτή η τροποποίηση περάστηκε σήμερα στον νέο ΚΑΠ, αφού στόχος της ΕΠΟ είναι να μην υπάρξουν μεγάλες απώλειες στην Γ’ Εθνική από τις ομάδες που δεν δηλώνουν συμμετοχή, δίνοντας τη δυνατότητα στις δευτεραθλήτριες των εκάστοτε Ενώσεων να πάρουν τη θέση τους.
Αυτή είναι μια εξέλιξη άκρως θετική για τον Αστέρα Βάρης, ειδικότερα για τον πρόεδρό του Δημήτρη Πάπιο, αλλά και το υπόλοιπο ΔΣ που θα δουν τους κόπους τους να δικαιώνονται, καθώς πέρυσι έχασαν την άνοδο στα γκολ, εξαιτίας μιας άκρως παράδοξης διάταξης!
Επειδή με ρώτησαν πολλοί σήμερα γιατί δεν ανέβασα την είδηση αφού την ήξερα, η απάντηση είναι ότι η αξιοπρέπεια και ο λόγος είναι πράγματα που μετράνε περισσότερο για εμένα και προτιμώ να «χάσω» την πρωτιά σε μια είδηση –που γνώριζα ότι θα γίνει άμεσα γνωστή– παρά το να διαλύσω τις προσωπικές μου σχέσεις με έναν άνθρωπο που μου δίνει πολύτιμες πληροφορίες.
Απλώς, επειδή άκουσα και κάτι άλλα… περίεργα, επαναλαμβάνω ότι είναι μια διάταξη που περάστηκε σήμερα στον ΚΑΠ και δεν μεσολάβησε κάποιος «μεσσίας» για να συμβεί κάτι. Αυτό προς γνώσιν και συμμόρφωσιν για κάθε επίδοξο «μεσσία» που θα βγει να πει κάτι… περίεργο στην πορεία.
Και για τον «κύριο» που τόλμησε και έγραψε τη λέξη «αποκλειστικό» να κοιτάζει τριγύρω πριν το γράψει, γιατί πρώτος το είχε γνωστοποιήσει άλλος… Λίγοι είμαστε που ασχολούμαστε με την ΕΠΣΑΝΑ, δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε. Δεν αξίζει να τραβιέται το σχοινί στα άκρα!
Υ.Γ. Από τον Αστέρα Βάρης, πάντως, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και δεν προχωρούν σε κάποια ανακοίνωση, κάτι πολύ λογικό καθώς δεν είναι κάτι οριστικό προς το παρόν και κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα τους. 

2 σχόλια: