Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Sold out στη γιορτή του Κεραυνού-Τιμήθηκε ο εφοπλιστής Αντωνίου, ο οποίος εμφανίστηκε με το κασκόλ του Κεραυνού στον λαιμό και αποθεώθηκε!

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση του κόσμου  στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Κεραυνού. Περισσότεροι από 2500 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου διασκέδασαν με το πλήθος των καλλιτεχνών που περιελάμβανε το πρόγραμμα, ενώ είδαν το ηθικό τους να ανυψώνεται πολύ –μετά από αρκετά χρόνια– καθώς η εμφάνιση του βασικού χορηγού της ομάδας, εφοπλιστή Αντώνη Αντωνίου, «υποχρέωσε» τους οπαδούς του Κεραυνού να τον αποθεώσουν!

Στη γιορτή κεντρικό πρόσωπο, όπως αναμενόταν, ήταν ο εφοπλιστής Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, τα οποία έχει δείξει ουκ ολίγες φορές την ανιδιοτελή του αγάπη για τον Κεραυνό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει έμπρακτα την ομάδα της Κερατέας τα τελευταία 13 χρόνια και ποτέ δεν έχει ζητήσει κάτι παραπάνω πέραν του να αγαπάει ο κόσμος τον Κεραυνό. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, δεξιώθηκε και την ακαδημία της ομάδας των μπλε, ενώ η εμφάνισή του στη σημερινή γιορτή με το κασκόλ του Κεραυνού στον λαιμό, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη χαρά στους παρευρισκόμενους, που τον αποθέωσαν κυριολεκτικά, αλλά και την ελπίδα ότι φέτος θα είναι πιο κοντά από κάθε φορά στον Κεραυνό. Μάλιστα, υπάρχει και φημολογία ότι έδωσε τη συγκεκριμένη υπόσχεση, κάτι που αν ισχύσει ουσιαστικά θα δώσει έναν ακόμη λόγο στον κόσμο του Κεραυνού να χαμογελάσει μετά από αρκετά χρόνια!
ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες η γιορτή του Κεραυνού θα σημάνει και την έναρξη του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τις επόμενες ημέρες θα κλείσουν οριστικά κάποιες υποχρεώσεις που είναι ανοιχτές από τη χρονιά που πέρασε, ενώ έχει ήδη μπει το νερό στο αυλάκι για κάποια θέματα που αφορούν στη νέα χρονιά. Ήδη βρέθηκε ο σπόνσορας που θα αναλάβει το ντύσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά, που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ημέρες, ενώ υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα του προπονητή. Η συνεργασία με τον Θανάση Πετούρη θεωρείται πλέον τελειωμένη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες τον Κεραυνό ήδη εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και το… σαφάρι για την αναζήτηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων, προκειμένου να τελειώσουν το συντομότερο δυνατό οι όποιες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.
Παράλληλα έχει ήδη προχωρήσει και ο προγραμματισμός σε επίπεδο ακαδημιών. Οι πληροφορίες του Epsanastisentra αναφέρουν ότι νέος τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Κεραυνού θα είναι ο Λουκάς Αντωνολουκάς, πρώην προπονητής των προεθνικών ομάδων της ΕΠΣΑΝΑ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου