Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Αστραπιαίες κινήσεις στον Παλλαυρεωτικό: Απέκτησε Φοφανά, ανανέωσαν έξι και μένει στον πάγκο ο Παπαϊωάννου!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα
του Παλλαυρεωτικού, ο Σεκούμπα Φοφανά
Με εμφατικό τρόπο ξεκίνησε η υλοποίηση του προγραμματισμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Παλλαυρεωτικό. Οι διοικούντες την ομάδα του Λαυρίου θέλουν τη νέα σεζόν η ομάδα να έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό και φέτος βάζουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη και οργανωτικά. Γι’ αυτό και με το… καλημέρα συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή Γιώργο Παπαϊωάννου, έξι ποδοσφαιριστές και πραγματοποίησαν μια πολύ δυνατή μεταγραφή, με τον διεθνή με τη Νέα Γουϊνέα Σεκούμπα Φοφανά!
Συγκεκριμένα, ο Φοφανά είναι 18 ετών, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες της Νέας Γουινέας. Πρόκειται για μια μεταγραφή που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πολύ σπουδαίο ταλέντο που σύντομα θα βρεθεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες!
Οι παίκτες που ανανέωσαν στον Παλλαυρεωτικό
Παράλληλα, στον Παλλαυρεωτικό θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν οι Κώστας Κλης, Κώστας Χουσεΐν, Βασίλης Μπεργιάννης, Νίκος Τσετβερίκοφ, Βαλεντίνος Γιαχάεβ και Μανώλης Σάμιος.
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου
Φυσικά, ο προγραμματισμός ξεκίνησε αφότου η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού κατέληξε σε συμφωνία με τον Γιώργο Παπαϊωάννου. Η σεζόν για τον έμπειρο τεχνικό κρίνεται αν μη τι άλλο άκρως πετυχημένη, καθώς υπό τις οδηγίες του οι Λαυριώτες πέτυχαν ένα μικρό… θαύμα, σώζοντας την κατηγορία αν και αυτό έμοιαζε ως «ουτοπία» όταν αναλάμβανε τις τύχες της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου