Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Σιδηράς: «Η Μάχη είναι οικογένειά μου»

Ο Αλέκος Σιδηράς μίλησε στην εφημερίδα «ΩΡΑ των ΣΠΟΡ» για το «δέσιμό» του με τη Μάχη Μαραθώνα, την οποία θεωρεί οικογένειά του, όπως σημείωσε, ενώ τόνισε ότι για τη νέα σεζόν στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής το συντομότερο δυνατό.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλέκου Σιδηρά στην «Ώρα των ΣΠΟΡ» και τον Δημήτρη Θεοδώρου: 
Η εκλογική διαδικασία και η ανάδειξη νέας διοίκησης εκκρεμούσε για την διεκπεραίωση των θεμάτων που άπτονται του αγωνιστικού κομματιού, προεξάρχοντος εκείνου της παραμονής του Αλέκου Σιδηρά στον πάγκο. Η διοίκηση της Μάχης γνωστοποίησε τη συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή για τρίτη χρονιά, τονίζοντας στην ανακοίνωσή της: «Όταν έχεις έναν άνθρωπο που δίνει τα πάντα, που τον αγαπάνε οι παίκτες, που θυσιάζεται για όλους και αγαπάει την ομάδα και την πονάει λες και ήταν χρόνια σ' αυτήν, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τον έχουμε μαζί μας. Με συνοπτικές διαδικασίες ο Αλέκος Σιδηράς συμφώνησε και θα είναι και του χρόνου προπονητής στην ομάδα μας. Καλή επιτυχία φίλε και καλή δύναμη».
Από την πλευρά του, ο 47χρονος προπονητής εξήγησε στην «ΩΡΑ των σπορ» τους λόγους της απόφασής του: «Τη Μάχη τη θεωρώ σαν οικογένειά μου. Τέτοιο είναι το όλο κλίμα εκεί, οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί. Η συνεργασία μου με τη διοίκηση είναι πολύ καλά, όπως επίσης και αυτή με τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι ευχάριστο να δουλεύεις στη Μάχη, παρά τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, όπως άλλωστε συμβαίνει στις μέρες μας σε όλες τις ομάδες». Όσο για τον στόχο της στο νέο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ, ο 47χρονος τεχνικός σχολίασε: «Στόχος μας είναι μία καλή πορεία, να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και επόμενη επιδίωξή μας, να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παράλληλα, θα δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου. Θα ανέβουν από το εφηβικό κάποια παιδιά, τα οποία θα δούμε τις επόμενες μέρες ποια θα είναι. Πρόσφατα βγήκε η νέα διοίκηση και, πλέον, περνάμε στον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, με προτεραιότητα τις ανανεώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου