Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Για πάντα στο… λιμάνι ο Παπαδόπουλος!-Ανανέωσε στον Παλλαυρεωτικό ο αρχηγός, μένει ο Νικολαΐδης, επέστρεψε και ο Ρενάν!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος
Έντονη κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Παλλαυρεωτικό, αφού οι διοικούντες την ομάδα προσπαθούν να τρέξουν πολύ γρήγορα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, προκειμένου η ομάδα να έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία. Αν και έχει γίνει ήδη μια μεταγραφή, με την άφιξη του Σεκούμπα Φοφανά, προτεραιότητα για τους Λαυριώτες έχει η ανανέωση με τους παίκτες από το περσινό ρόστερ. Και σε αυτές τις περιπτώσεις προτεραιότητα έχει ο… κάπτεν! Με συνοπτικές διαδικασίες οι κιτρινοπράσινοι τα βρήκαν σε όλα με τον εμβληματικό αρχηγό τους Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος θα μείνει για… πάντα στο λιμάνι! Επίσης, παραμένει στο Λαύριο και ο Τάσος Νικολαΐδης, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο Ρενάν!
Οι άνθρωποι του Παλλαυρεωτικού έχουν κάθε λόγο να χαίρονται από σήμερα, αφού πέτυχαν έναν μεγάλο στόχο τους, που ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, στα 36 του παραμένει η πιο «σίγουρη» λύση για τη γραμμή κρούσης. Μετά τα 14 γκολ με τα οποία σημαδεύτηκε η άνοδος του Παλλαυρεωτικού στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ο Παπαδόπουλος βρήκε άλλες 15 φορές δίχτυα στην περσινή σεζόν, επίδοση με την οποία βοήθησε τους Λαυριώτες να εξασφαλίσουν την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Οι επιδόσεις αυτές ήταν από μόνες τους αρκετές στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες της ανανέωσης. Ωστόσο, πέραν των γκολ, στον Παλλαυρεωτικό εξετάζουν και την προσωπικότητα που έχει ο παίκτης, στοιχείο που χρειάζεται στους κιτρινοπράσινους.
Ο Τάσος Νικολαΐδης
Παράλληλα, άλλη μία σημαντική κίνηση αποτελεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο  Νικολαΐδη. Ο 23χρονος μπακ ήταν μία από τις βασικές μονάδες του Παλλαυρεωτικού τη σεζόν που η ομάδα ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ενώ πέρυσι στάθηκε άτυχος αφού υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Ωστόσο, η διοίκηση του Παλλαυρεωτικού τον εμπιστεύεται, γι’ αυτό και φρόντισε να επεκτείνει τη συνεργασία τους για ακόμη μία σεζόν.
Ο Ρενάν
Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, στον Παλλαυρεωτικό επέστρεψε και ο Ρενάν! Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, μετά από ένα χρόνο θητείας στην 3η κατηγορία της Ολλανδίας και την ομάδα του Γουέσλεϊ Σνάιντερ, γύρισε ξανά στο Λαύριο προκειμένου να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει τη νέα σεζόν.
Οι κινήσεις στον Παλλαυρεωτικό δεν σταματούν εδώ. Η διοίκηση της ομάδας ήδη είναι σε διαπραγματεύσεις με παίκτες που προέρχονται από το… πάνω ράφι και ενδέχεται να έχουμε… μπαμ τις επόμενες ημέρες στο λιμάνι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου