Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Χαντές: «Ήταν μια χρονιά υπέρβασης και καταξίωσης για όλους»

Η φετινή σεζόν κύλησε ιδανικά για τον Παλληνιακό, αφού στην πρώτη τους παρουσία σε Εθνική κατηγορία οι κιτρινόμαυροι εξασφάλισαν άνετα την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Βέβαια, δεν ήταν απλώς μια παραμονή, αφού η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ διεκδικούσε ακόμη και τη 2η θέση μέχρι ένα σημείο, καταρρίπτοντας πανηγυρικά τα προγνωστικά πολλών που έλεγαν ότι ο Παλληνιακός δεν θα αντέξει. Ωστόσο, ο 38χρονος κόουτς και οι παίκτες του είχαν διαφορετική άποψη, κλείνοντας πολλά στόματα και ουσιαστικά διαγράφοντας μια πορεία που πολλές νεοφώτιστες ομάδες της Γ’ Εθνικής και άλλων κατηγοριών θα πρέπει να έχουν ως πρότυπο. Ο Βαγγέλης Χαντές μίλησε στο Epsanastisentra για τη φετινή σεζόν, τη γεύση που άφησε σε όλους στην ομάδα και τα πλάνα του για το μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Χαντέ στο Epsanastisentra: 
-Κόουτς είσαι ικανοποιημένος από την πορεία του Παλληνιακού στη φετινή σεζόν;
«Η αίσθηση της ικανοποίησης είναι πολύ μικρή για να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι φέτος για την πορεία αυτής της ομάδας. Ήταν μια χρονιά υπέρβασης και καταξίωσης για όλους, την οποία πραγματικά απολαύσαμε. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και οι δικαιούχοι όλης αυτής της προσπάθειας είναι αποκλειστικά οι ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι έδωσαν ίσως και παραπάνω από αυτό που μπορούσαμε μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να επισημάνω επίσης ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω ένα τόσο καταρτισμένο και επαγγελματία προπονητή φυσικής κατάστασης, τον Χρήστο Λαζαρίδη, ο οποίος για ακόμη μία σεζόν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, καθώς επίσης και η παρουσία και η δουλειά του Τάσου Δημουλιά στους τερματοφύλακες της ομάδας μας ήταν εξαιρετική και θα πρέπει να σημειώσω και την παρουσία του κύριου Θανάση Λάμπρου στη νευραλγική θέση του γενικού αρχηγού, με αποτέλεσμα ο συνδυασμός όλης αυτής της ομάδας-οικογένειας να δώσει αυτά τα αποτελέσματα. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και είμαι πάρα πολύ τυχερός μου συνεργάζομαι μαζί τους». 
-Η σεζόν ξεκίνησε με πολλούς να αμφισβητούν την ικανότητα του Παλληνιακού να αντέξει στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Η απάντηση δόθηκε μέσα στο γήπεδο;
«Δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με το τι λεγόταν γύρω και έξω από την ομάδα. Κοιτάξαμε όλοι μόνο τη δουλειά μας και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι η απάντηση προς όλους».
-Παρόλο που ο στόχος ήταν η παραμονή και μόνο αυτή, η ομάδα έφτασε να διεκδικεί και κάτι παραπάνω, ειδικά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Το πιστέψατε ότι μπορείτε να το πετύχετε;
«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να αντέξουμε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά νομίζω ότι αποδείξαμε σε όλους ότι στο ποδόσφαιρο τη διαφορά δεν την κάνουν μόνο τα λεφτά και τα υψηλά μπάτζετ, αλλά όταν υπάρχει σωστός προγραμματισμός, σκληρή δουλειά, ταλέντο και όρεξη και κυρίως οργάνωση, μπορούν να έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα». 
-Πως ήταν η συνεργασία με τη διοίκηση του Παλληνιακού φέτος;
«Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με όλους από την ημέρα που ανέλαβε η διοίκηση Ζάβρα. Οι ρόλοι μας είναι ξεκάθαροι. Είχα τη δυνατότητα να δουλέψω όπως ακριβώς επιθυμούσα και η διοίκηση καθημερινά ήταν δίπλα μας και ακόμη και τώρα τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρουμε ότι δουλεύουν για την ομάδα».
-Άλλη μια χρονιά τελείωσε άκρως επιτυχημένα για εσένα. Το μέλλον μπορεί να σε βρει ακόμη πιο ψηλά από τη Γ’ Εθνική; 
«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζω. Εγώ προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να ετοιμάζομαι για κάθε πρόκληση που θα βρεθεί μπροστά μου. Έχω δείξει μέχρι τώρα ότι τα βήματά μου είναι πολύ προσεκτικά και η νούμερο 1 προτεραιότητα για εμένα είναι να δουλεύω κάτω από τις συνθήκες που εγώ επιθυμώ».
-Έχεις αποφασίσει κάτι για τη νέα σεζόν ή ακόμη είναι νωρίς;
«Γενικά υπάρχει μια στασιμότητα λόγω των εξελίξεων και τη μη ξεκάθαρη εικόνα της κατηγορίας για τη νέα σεζόν. Επίκειται και το ραντεβού με τη διοίκηση του Παλληνιακού εντός της εβδομάδας και μετά από αυτό θα δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου