Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Και του χρόνου στον Πρωτέα ο Δαγγούλης-«Να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι»

Στον πάγκο του Πρωτέα και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται ο Κυριάκος Δαγγούλης. Ο 36χρονος τεχνικός είχε χθες συνάντηση με τους διοικούντες την ομάδα της Παλαιάς Φώκαιας και οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και του χρόνου.
Τόσο η διοίκηση του Πρωτέα όσο και ο Δαγγούλης έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία που είχαν και ήταν δεδομένο ότι θα ανανεώσουν, κάτι που πραγματοποιήθηκε. Πλέον σειρά παίρνει ο προγραμματισμός της ομάδας, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επαφές με το υπάρχον υλικό και έπειτα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Προς το παρόν οι στόχοι για τη νέα σεζόν δεν έχουν τεθεί, με τις πληροφορίες του Epsanstisentra να αναφέρουν ότι στον Πρωτέα θέλουν μια καλή πορεία. 
Λακωνικός ήταν και ο Κυριάκος Δαγγούλης στις δηλώσεις του με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πρωτέα. Ο τεχνικός της ομάδας της Παλαιάς Φώκαιας τόνισε στο Epsanastisentra: «Σίγουρα η φετινή χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη. Είχαμε μείνει αρκετά πίσω βαθμολογικά και αυτό αγωνιστικά, δημιουργούσε πίεση και άγχος. Ευτυχώς όμως είχαμε αίσιο τέλος. Πλέον έχουμε όλα τα χρονικά περιθώρια να προχωρήσουμε στο σχεδιασμό της ομάδας και από νωρίς να βάλουμε τις σωστές βάσεις για την επόμενη χρονιά. Η φιλοσοφία μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας ανεξαρτήτου αντιπάλου. Είναι βασικό στη κατηγορία αυτή, ο ποδοσφαιριστής να ευχαριστιέται το παιχνίδι. Με οργάνωση, μεθοδικότητα και δουλειά πιστεύω θα το πετύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου