Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Μακροδημήτρης: «Έχω ακόμη φιλοδοξίες»

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Σαρωνικού μίλησε στο Epsanastisentra ο Τάκης Μακροδημήτρης. Ο τεχνικός των τμημάτων υποδομής της ομάδας της Αναβύσσου, εξήρε τη διοίκηση του Σαρωνικού, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά.
Αναμφισβήτητα ένα από τα στοιχήματα της διοίκησης του Σαρωνικού Αναβύσσου, εκτός από την άνοδο της ανδρικής ομάδας στα "σαλόνια" της Α ΕΠΣΑΝΑ, είναι η βελτίωση, η εξέλιξη και η παγίωση των ακαδημιών ως πρότυπο ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Γι' αυτό το λόγο δύο χρόνια τώρα έχουν δώσει το «τιμόνι» στον Τάκη Μακροδημήτρη. Έναν προπονητή με πλούσιο βιογραφικό τόσο στο χώρο του ανδρικού ποδοσφαίρου όσο και σε επίπεδο υποδομών μιας και είναι ο μοναδικός που  έχει οδηγήσει την Μικτή Ανατολικής Αττικής στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεθνικών ομάδων και αργότερα REGION CUP και έχει αναδείξει εν ενεργεία επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Με τους καταρτισμένους συνεργάτες του Τσιριγώτη Γρηγόρη, Δεληγιάννη Ανδρέα και Δαβή Χρήστο και μέσα σε ασφαλείς και λειτουργικές σε όλους τους τομείς ακαδημίες, έχουν φτάσει τον αριθμό των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών σε 120 .
Ήδη έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στην ανδρική ομάδα ποδοσφαιριστές της Κ16 πράγμα που τους βοηθάει να γαλουχηθούν με τις αξίες και τις ιδέες του αθλητισμού και μεταγενέστερα του πρωταθλητισμού. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Τάκη Μακροδημήτρη μας δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση του Σαρωνικού, τους συνεργάτες προπονητές για την άψογη συνεργασία και φυσικά όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Η φιλοσοφία μας παραμένει ταυτισμένη με το όραμα της διοίκησης και ο προσωπικός στόχος είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν αρχικά την ανδρική ομάδα  του Σαρωνικού και αργότερα τις επαγγελματικές ομάδες. Πάνω απ' όλα όμως είναι η χαρά  που σου προσφέρει η διδασκαλία και η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών μας και είναι κάτι που πραγματικά απολαμβάνω καθημερινά».
Σε ερώτηση για το αν του «έλειψε» στο να βρίσκεται σε πάγκο ανδρικής ομάδας, ο τεχνικός των ακαδημιών του Σαρωνικού σχολίασε: «Σίγουρα το να βρίσκεσαι σε ανδρική ομάδα είναι κάτι το διαφορετικό. Έχω ακόμη φιλοδοξίες και δίψα για διάκριση και θέλω πολύ σύντομα να επανέλθω και στον πάγκο ανδρικής ομάδας για να εκπληρώσω τους στόχους μου».
Σύμφωνα με πληροφορίες του Epsanastisentra ο Τάκης Μακροδημήτρης έχει ήδη κάποιες προτάσεις για τη νέα σεζόν, ωστόσο ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το που θα βρίσκεται του χρόνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου