Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Καυτά εξάσφαιρα στη Βάρη, 6-0 ο Αστέρας τον Παθιακάκη!

Στην 1η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο Αστέρας Βάρης και παράλληλα διεύρυνε το προβάδισμα του με τη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τη Μαρκό, αφού επιβλήθηκε 6-0 εντός έδρας του Παθιακάκη! Από δύο γκολ σημείωσαν Ζουρούδης και Μίχος, ενώ σκόραραν και οι Μάγγος, Μασκλαβάνος.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ανεβάσουν κι άλλο τον δείκτη στο σκορ, αφού είχαν πολλές ευκαιρίες στο ματς, ενώ δικαίως φωνάζουν για μια αποβολή που δεν δόθηκε στον τερματοφύλακα του Παθιακάκη στο 43’, όταν ο Ντούλιας ντρίμπλαρε τον Σπανό και ο δεύτερος τον ανέτρεψε ακριβώς έξω από τη μεγάλη περιοχή σε προφανή θέση για γκολ με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα.
Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Ζουρούδης με πλασέ από πλάγια θέση αφού ξεπέρασε και τον Σπανό, ενώ το 2-0 ήρθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μίχου στο 42’. Φάση καρμπόν δύο λεπτά αργότερα και ο Μίχος άφησε ξανά «άγαλμα» τον Σπανό για το 3-0 πάλι με φάουλ.
Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ σημείωσε άλλα τρία γκολ. Στο 55’ ο Μάγγος με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ζουρούδη, έκανε το 4-0, ενώ το 5-0 ήρθε από τον Ζουρούδη με πλασέ στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80’ ο Μασκλαβάνος επίσης με πλασέ.
Στα θετικά για τον Αστέρα η επανεμφάνιση του Δημήτρη Παπάζογλου μετά από δύο μήνες, λόγω τραυματισμού.

Διαιτήτευσαν οι Αντώνης Βλάχος, Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου.

Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου (88’ Γκέργκη), Τσακύρης, Λάσκος, Μάγγος, Μίχος, Νιούμαν (61’ Μασκλαβάνος), Ζουρούδης (84’ Βεϊόγλου), Παπανικολάου (66’ Παπάζογλου), Ντούλιας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Γ. Παπασταματίου): Σπανός, Ανεζύρης, Καψιόχας (78’ Φλέντζερης), Ξενάκης (55’ Αγγελίνας), Γκάτζιος (89’ Παπαδόπουλος), Τσαΐνης, Γεωργαντώνης, Κατσιγιάννης, Μανγκαλαντζίου, Ντάσης (56’ Κατσαρίδης), Τζάος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου