Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Γλυκά Νερά-Μαβίδης 3-4!!!

Με τον Μαβίδη να βρίσκεται σε μεγάλη ημέρα και να πετυχαίνει καρέ τερμάτων μέσα σε 25 λεπτά ο Νικολακάκης έκανε την ανατροπή μέσα στα Γλυκά Νερά, επικρατώντας 4-3 του τοπικού ΑΟ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Χρήστου Διαμάντη παρέμεινε όρθια στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο ημίχρονο με τα γκολ του Νάνου στο 31’ και του Στίσι στο 42’, όμως οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή μέσα σε 14’ λεπτά. Ο Μαβίδης πήρε το όπλο του και με χατ-τρικ (69’, 73’, 81’) έκανε το 2-3. Ο ΑΟ Γλυκών Νερών ξαναέφερε το ματς στα ίσια στο 82’ και πάλι με τον Στίσι, όμως ο Μαβίδης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ στο 94’ διαμόρφωσε το τελικό 3-4!

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Β. Τζαφόλιας, Κουτζιακουτζίδης.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Δ.  Ρούσσος): Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Συμβουλίδης, Παυλάκης, Νταϊφώτης (59' Καπράλος - 75' λ. τρ. Δρούγκας), Βάρδας, Αλεξίου, Νάνος, Στίσι, Αλεβίζος, Γιαμάς (59' Κούτρος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Χ. Διαμάντης): Κατσάνος, Δαμιανίδης, Νίκας, Βαφειάδης, Μωϋσιάδης, Τσαλερίδης, Σοφιάνοβ, Χήρας, Μινοσιάν (88' Αθανασόπουλος), Μαβίδης, Μουκάνης (59’ Ρέππας). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου