Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Έμεινε στο κόλπο ο Αστέρας, 2-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων

Αν και πλέον έμεινε πίσω στη διαφορά τερμάτων, ο Αστέρας Βάρης διατηρήθηκε στο κόλπο του τίτλου επικρατώντας 2-0 εντός έδρας του ΠΑΟ Καλυβίων. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλά τον δείκτη του σκορ και το κατάφεραν, χάρη στις εξαιρετικές επεμβάσεις του Παππά, αλλά και τις κακές επιλογές των γηπεδούχων στο τελείωμα των φάσεων.
Ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 7ο λεπτό με τον Παπανικολάου, είχαν άλλες δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και το 1-0 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας δεν μπήκε καλά, με τους παίκτες του ΠΑΟ Καλυβίων να κλείνουν όλους τους χώρους και να μην απειλούνται. Αυτό οδήγησε σε αλλαγές τον Μιχάλη Κάτσικα, με την είσοδο του Μασκλαβάνου να αλλάζει τη ροή. Ο Αστέρας έπαιξε φουλ επίθεση και δημιούργησε ξανά ευκαιρίες παρά την ολική οπισθοχώρηση των πράσινων. Κορυφαία στιγμή το πλασέ του Παπανικολάου στο 65’, με αμυντικό των φιλοξενούμενων να απομακρύνει με το κεφάλι πριν η μπάλα μπει στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικώς βρήκαν δεύτερο γκολ. Ο Παπανικολάου με κεφαλιά τσίμπησε την μπάλα προ του Σιδέρη, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει βρήκε στο κεφάλι τον αντίπαλό του, με τον διαιτητή να είναι κοντά στη φάση και να καταλογίζει το πέναλτι. Ο Ζουρούδης ανέλαβε την εκτέλεσή του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0, με τον Παππά να σώζει σε άλλες τρεις περιπτώσεις την ομάδα του ως το φινάλε.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Τζαφόλιας Δ., Γκούβας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μ. Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Λεοντίου (54’ λ. τρ.  Βεϊόγλου), Σκουρλής, Μάγγος, Μίχος, Νιούμαν (59’ Μασκλαβάνος), Ζουρούδης, Παπανικολάου (83’ Γκέργκι), Ντούλιας.
ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Γ. Τζιβίλογλου): Παππάς, Πασκάλι, Σιδέρης, Χριστόπουλος, Λάπας, Χοτζάι (65’ Σύρος), Μαυροθαλασσίτης (74’ Σερμπενιάδης), Ντούνης, Αναστόπουλος (83’ Κοτσίου), Μπότης, Πάτσης (63’ Χάιδος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου