Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Επιστροφή στις νίκες για Θησέα, 3-0 τον Παλλαυρεωτικό

Την επιστροφή του στις νίκες, μετά την ήττα στο ντέρμπι από τον Αστέρα, πανηγύρισε ο Θησέας Νέας Μάκρης, που επιβλήθηκε 3-0 εντός έδρας του Παλλαυρεωτικού. Κορυφαίος του αγώνα ο στόπερ Τασσόπουλος που πέτυχε δύο γκολ!
Το σκορ για τον Θησέα άνοιξε στο 35’ ο Αθανασόπουλος με γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Μουλλάκη, ενώ από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Τασσόπουλος. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαντζεβελάκη με δεύτερη κίτρινη στο 52’, ο πολύπειρος στόπερ αρχικά στο 56’ βγήκε στην αντεπίθεση παίζοντας το 1-2 με τον Κατσούγκρη, βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε σωστά για το 2-0, ενώ στο 91’ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτήτευσαν οι Φωστέρης, Χόικας, Σπίθας.  

ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Μουρούτης, Οικονόμου, Τσέλιος (70’ Πράπας), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Μουλλάκης, Μαντζεβελάκης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαπϊωάννου): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Σάμιος, Τσετβερίκοβ, Μπεργιάννης (46’ Σπυρόπουλος – 62’ Τσιώλης), Πάνου (46’ Πώχος), Βελετάκος, Μωραΐτης (55’ Διακορώνας), Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Κλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου