Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Διπλό ανόδου ο Ωρωπός, 3-0 εκτός το Κρυονέρι

Τεράστιο διπλό που σχεδόν του εξασφαλίζει μια θέση στον… ήλιο της Α’ ΕΠΣΑΝΑ πήρε ο Ωρωπός, που επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Κρυονερίου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τσέλα που πέτυχε χατ-τρικ, σε ένα παιχνίδι που παίχτηκε θεαματικό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο πιεστικά, έχασαν ευκαιρίες, είχαν δοκάρι με τον Τσεβά στο 20’, τους ακυρώθηκε γκολ και λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ο Ωρωπός στο 29’, σε μία από τις ελάχιστες καλές του στιγμές στο πρώτο μέρος, ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ με πλασέ του Τσέλα, μετά από ασίστ του Μίχα. Το 0-1 έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ωρωπός ήταν καλύτερος και πίεσε για να καθαρίσει το ματς και τα κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80’ κέρδισε πέναλτι γεγονός που στοίχισε την κόκκινη κάρτα στον Τουμπανάκη, με τον Τσέλα να είναι εύστοχος από τη «λευκή βούλα» και να γράφει το 0-2. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε και πάλι από τον Τσέλα στο 84’ μετά από ασίστ του Κανάρη.

Διαιτήτευσαν οι Μπερέτας, Πολυχρονιάδης, Τζαφόλιας Β.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Ν. Σκούρας): Ντογκοτάρι, Σαχίνης, Μαστρογιάννης, Τουμπανάκης, Κανταρέλλης, Διγενής (46’ Κεφάλας), Σπυρίδης, Βολιώτης, Καραγιαννίδης, Σιατραβάνης,  Τσεβάς.
ΩΡΩΠΟΣ (Α. Πούλος): Μιγγίρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μουστής, Τζόνι (76’ Ευφραιμίδης), Τσέλα, Μπραχιμάι (90’ Εσκίογλου), Φυλλής (76’ Ζουβερέλης), Κανάρης (87’ Τσαγκαράκης), Μίχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου