Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ηρωική νίκη ο Ολυμπιακός, 1-0 την Τριγλία!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου… ντύθηκαν ήρωες εν όψει της αυριανής και κατάφεραν να επιστρέψουν μετά από αρκετό καιρό στις νίκες, επικρατώντας 1-0 της Τριγλίας εντός έδρας. Ο Ιωσήπου κυριολεκτικά κατέβασε ρολά στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σωρεία ευκαιριών και να έχουν δύο δοκάρια!
Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 17’ ο Αμπντουραχμάνι με πλασέ προ κενής εστίας, αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, μετά από ωραία πάσα του Φερεντίνου. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος πίεσαν ασφυκτικά τους ερυθρόλευκους, αλλά ο Ιωσήπου ήταν σε εξαιρετική ημέρα, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Ψυλλιάκο και Κ. Τσούκα!

Διαιτήτευσαν οι Καρράς, Πύκνης, Νίκας. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Γ. Μαγγίνας): Ιωσήπου, Σαμαράς, Νικολόπουλος Π., Φερεντίνος, Μπιτάκος, Κωνσταντίνου, Κότσι, Μανωλόπουλος, Μάνθιος (89’ Νικολόπουλος Α.), Ρόμπολας, Αμπντουραχμάνι.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦ. (Σ. Ασλάνογλου): Κωστόπουλος, Τσάγκαρης, Παπαδιονυσίου, Κονταρίνης (65’ Μουστόγιαννης), Τσούκας Γ., Καραγιάννης, Τσούκας Κ., Δελαπόρτας, Αρβανιτίδης, Ζαφειρόπουλος, Ψυλλιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου