Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Δεν έχουμε περιθώριο για χαλάρωση»

Ο… χορός των ντέρμπι συνεχίζεται για τον Παλλαυρεωτικό που αυτήν την εβδομάδα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βάρης, στο τρίτο διαδοχικό ματς με αντίπαλο μία εκ των τριών ομάδων της κορυφής. Περιθώρια χαλάρωσης δεν υπάρχουν, κάτι που επεσήμανε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου. Ο τεχνικός της ομάδας του Λαυρίου αναφέρθηκε και στο ματς που προηγήθηκε με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, σημειώνοντας ότι όπως εξελίχθηκε το ματς όλοι στην ομάδα έμειναν στενοχωρημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.
«Κάναμε μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος . Είχαμε πάθος δύναμη θέληση για την νίκη και την κρατάγαμε μέχρι το 93, όταν ισοφαριστήκαμε. Είμαστε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στενοχωρημένοι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι, για αυτό και είναι το καλύτερο άθλημα στον κόσμο», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου και συνέχισε: «Καθοριστική φάση είναι το δοκάρι του Παπαδόπουλου, μέσα από την μικρή περιοχή, μετά από αυτοθυσία του Τσέπα. Θεωρώ ότι αν γίνονταν εκεί το 0-2 όλα θα ήταν διαφορετικά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη εμφάνιση που έκαναν και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αγίου Στέφανου». Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα Βάρης, ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σημείωσε: «Συνεχίζουμε με ένα ακόμη παιχνίδι δύσκολο με
Τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας που κατά γενική ομολογία παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν έχουμε περιθώριο να χαλαρώσουμε και πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και όσοι το παρακολουθήσουν θα το ευχαριστηθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου