Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Καλανιώτης: «Να δούμε όλοι αυτά που μας ενώνουν»

Ενωτικό μήνυμα προς όλους για να κρατηθεί το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ ψηλά έστειλε ο Σπύρος Καλανιώτης. Με δήλωσή του ο γενικός αρχηγός της Μαρκό τόνισε ότι όλοι πρέπει να δουν αυτά που τους ενώνουν προκειμένου να κρατηθεί το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ ψηλά.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Σπύρος Καλανιώτης σημειώνει: «Τόσα χρόνια που είμαι στο ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ, έχω κάνει μόνο φίλους. Πάντα θυμάμαι να οργανώνουμε μια μικρή εκδρομή στα εκτός έδρας παιχνίδια συμπεριλαμβάνοντας και κάποιον καφέ με τους φίλους-παράγοντες των άλλων ομάδων. Το ποδόσφαιρο είναι ο Βασιλιάς των σπορ επειδή δημιουργεί συναισθήματα σε έντονο ρυθμό, ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και από το ζενίθ σε πάει στο ναδίρ, αυτό που συνέβη δηλαδή σε εμάς εφέτος. Από το -4 που σκεφτόμασταν την ερχόμενη σεζόν αναπάντεχα στο +1 και δυστυχώς αυτή η τεράστια χαρά είναι για πολλούς μη διαχειρίσιμη, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα τσακωθούμε με τους φίλους μας, με τους ανθρώπους που κάθε χρόνο μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες των ομάδων μας!
Εύχομαι να δούμε όλοι μαζί αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν για να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ ψηλά!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση για το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΜΑΡΚΟ
Σπυρίδων Καλανιώτης Γενικός αρχηγός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου