Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Αστέρας Βάρης: «Στο πείσμα των καιρών θα είμαστε πάντα μια μεγάλη οικογένεια»

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει απολογισμό των όσων έχουν γίνει στη φετινή σεζόν εξέδωσε ο Αστέρας Βάρης. Οι γαλάζιοι υποστηρίζουν ότι δεν θα γίνουν κομπάρσοι σε ένα κακογραμμένο έργο, σημειώνοντας ότι στο πείσμα των καιρών θα είναι πάντα μια μεγάλη οικογένεια.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Αστέρα αναφέρονται τα εξής: «Απο τις πρώτες αγωνιστικές είδαμε και βιώσαμε πολλα περίεργα στο φετινό πρωτάθλημα ,παιχνίδια να λήγουν στο 97... παντα με συγκεκριμένη ομάδα νικητή, αγώνες να διακόπτονται, αγώνες να μην τελειώνουν ποτέ, μπραβους, απόκτηση ποδοσφαιριστών την επόμενη του αγωνα τους με συγκεκριμένη ομάδα ,ανύπαρκτα πέναλτυ παντα σε συγκεκριμένη ομάδα ....η αποκορύφωση το χθεσινό ρεσιτάλ διαιτησιας !
Η αξιοπιστία και το κυρος του πρωταθληματος κλονίζεται στον μέγιστο βαθμό και οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο !
Οι πρωταγωνιστες σε ένα πρωτάθλημα ειναι οι ομαδες ολες και οχι μόνον μια, κομπάρσοι σε ένα κακογραμμένο έργο δεν θα γίνουμε !
Ο Κυανους Αστερας Βαρης θα συνεχίσει να φιλοξενεί με άριστο τρόπο ολες τις ομαδες που θα έρχονται να παίξουν ποδοσφαιρο η να κάνουν προετοιμασία γιατι δεν έχουν γήπεδο, παντα με αμέριστο σεβασμό στην ιστορια τους !!
Θα στηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμο με συνέπεια σε αυτά που πρεσβεύει και θα είμαστε παντα αρωγοι στις προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης !
Αυτά που εγιναν στο γήπεδο του Λαύριου ειναι απλά ένα δείγμα της παιδείας και της κοινωνικής μόρφωσης του κάθε ανθρώπου, όπως και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την φιλοξενία, το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο και την ζωή γενικότερα !!
Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουμε τιμητές της διοίκησης της Ένωσης, εξάλλου οι (παροικούντες την Ιερουσαλήμ) γνωρίζουν πολυ καλύτερα ποιον και γιατι θέλουν να βγάλουν πρωταθλητή.
Οι απολογητικές νουβέλες που έσπευσαν να ανακοινωσουν θυμίζουν κακό μονόπρακτο !
Το πρωτάθλημα εχει πολυ δρόμο ακόμα και ολοι εμείς που αγαπουμε το ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο θα δώσουμε την μάχη έως το τέλος μέσα στους αγωνιστικους χώρους, εκεί δηλαδή που πρέπει να κερδίζονται οι τίτλοι!!
Θα πανηγυρίζουμε με τους δικους μας ποδοσφαιριστές τις νίκες και θα λυπόμαστε για τις ήττες η τις ισοπαλίες !!
Ο χώρος του ποδοσφαίρου ειναι πολυ μικρός και ο κάθε ανθρωπος που εχει την ελάχιστη λογική μπορεί να καταλάβει γιατι ο Αστερας δέχεται αυτόν τον πόλεμο τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν !!
Ολοι οι παράγοντες που ασχολούνται Χρονια με το ποδοσφαιρο της ΕΠΣΑΝΑ γνωριζουν το παρελθον του καθενός και κανείς δεν θα παίξει με την νοημοσύνη τους!
Ελπίζουμε και ευχόμαστε για τις επομενες αγωνιστικες ολες οι ομαδες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!
Δεν θα μπούμε στην διαδικασία κανενός χαρτοπολεμου ανακοινώσεων διότι δεν εχει καμία απολυτως σημασία ,ειδικά τώρα ,οποίος δεν μπορεί να διοικεί παραιτείται απλά!!
Ο φίλαθλος κόσμος μπορεί και πρέπει να αποβάλει τέτοιου είδους συμπεριφορές που δυστυχώς έχουν την προστασία των υπευθύνων!
Καλη συνέχεια στο πρωτάθλημα για ολες τις ομαδες !!
Στο πείσμα των καιρών ...
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ θα ειναι παντα μια μεγάλη οικογένεια !!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου