Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Παπαϊωάννου: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε»

Αισιοδοξία γέμισαν όλοι στο στρατόπεδο του Παλλαυρεωτικού μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Βάρης. Με δηλώσεις του στο Epsanastisentra ο τεχνικός των Λαυριωτών, Γιώργος Παπαϊωάννου, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ομάδα του στο τέλος θα χαμογελάσει, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους και στάθηκε στο ματς που ακολουθεί με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, σημειώνοντας ότι έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
«Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι αυτό το παιχνίδι ήταν αήττητη και πρωτοπόρος στη βαθμολογία. Στο ματς με τον Αστέρα οι παίκτες μου κατέθεσαν ψυχή και σώμα στο γήπεδο, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες με πολύ αέρα και βροχή. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση, τους πολύτιμους βαθμούς και το σκορ. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και έχει σημασία το γεγονός ότι βγάλαμε αντίδραση, παρά το γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, από μια στατική φάση. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε με αποφασιστικότητα, πιέσαμε και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε, εξασφαλίζοντας την παραμονή στην κατηγορία», τόνισε στο Epsanastisentra ο Γιώργος Παπαϊωάννου για το ματς που προηγήθηκε με τον Αστέρα Βάρης.
Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, ο τεχνικός του Παλλαυρεωτικού σχολίασε: «Το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμη πιο δύσκολο για εμάς, γιατί πρέπει να διαχειριστούμε την μεγάλη νίκη που κάναμε απέναντι στον πρωτοπόρο Αστέρα και  μην ξεφύγουμε από τον κεντρικό στόχο μας που είναι να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Ο Αχιλλέας είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες του πρωταθλήματος και αυτό φαίνεται από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα με τους πρωτοπόρους, επομένως γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο για ένα θετικό αποτέλεσμα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου