Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Εδραιώθηκε στην 3η θέση ο Θησέας, 4-1 τον Κεραυνό στην Αγία Μαρίνα!

Η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, η πρώτη μετά από σερί 10 αήττητων αγώνων, πείσμωσε άπαντες στον Θησέα Νέας Μάκρης που… ξέσπασαν κόντρα στον Κεραυνό και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, με το τελικό 4-1 να αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλο κέρδος για την ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου ο νεαρός (γεννημένος το 2003) Βεϊζάι, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Βελέτζα και στο ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα έδειξε κάποια καλά στοιχεία.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Θησέας πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Μουλλάκη στο 31’, ενώ στο 44’ ο Τσέλιος με πλασέ στην επαναφορά, μετά από σουτ του Αθανασόπουλου και απόκρουση του Σκαλαίου, έκανε το 2-0.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Αθανασόπουλος στο 50’ με πλασέ, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μουλλάκη, έκανε το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδι ζωής στο 58’, όταν ο Γκαβασιάδης με σουτ νίκησε τον Κατσιούλη και έγραψε το 3-1, αλλά ο τερματοφύλακας του Θησέα δεν επέτρεψε στον επιθετικό του Κεραυνού να το επαναλάβει, αφού στο 63’ του είπε «όχι» αποκρούοντας σε κόρνερ νέο σουτ του άσου των φιλοξενούμενων. Ο Αθανασόπουλος είχε κέφια και στο 78’ έκανε το 4-1 με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ και… έκλεισε το φύλλο αγώνος.

Διαιτήτευσαν οι Τριγάζης, Τζαφόλιας Δ., Τσέλιος.

ΘΗΣΕΑΣ Ν. Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Γεωργιάδης, Μηναδάκης, Τασσόπουλος, Βελέτζας (30’ λ. τρ. Βεϊζάι), Οικονόμου, Τσέλιος (72’ Γεωργιόπουλος), Κατσούγκρης, Αθανασόπουλος, Μουλλάκης (78’ Ρακιπλάρι), Πράπας (57’ Ματζεβελάκης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ. (Θ. Πετούρης): Σκαλαίος, Καλαβρός (46’ Μάτι), Λιούμης, Μεγαγιάννης (73’ Μπρότσι), Βαγγέλι, Μπούμπας, Μαγγανάς (66’ Στεργίου), Κοσμάς, Γκαβασιάδης, Κοντογιάννης (74’ Σταμάτης), Νικούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου