Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Επιστροφή στις νίκες ο ΑΟ Γλυκών Νερών, 2-1 τον Θησέα

Τη νίκη μετά από δύο ματς χωρίς τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΟ Γλυκών Νερών, που επιβλήθηκε εντός έδρας 2-1 του αξιόμαχου Θησέα. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν τις απουσίες τους και γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από αήττητο σερί 10 αγώνων!
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 2ο λεπτό ο Βάρδας, ενώ στο 50’ ο Χριστοδούλου με μακρινό σουτ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εκτέλεση πέναλτι του Αθανασόπουλου με το 2-1 να μένει ως το τέλος. Ο Θησέας είχε δοκάρι στο 40’ με τον Αθανασόπουλο, ενώ ο ΑΟ Γλυκών Νερών είχε πολύ καλές στιγμές με τους Αλεβίζο στο 44’, Στίσι στο 57’, Νάνο στο 63’ και Γιαμά στο 72’.

Διαιτήτευσαν οι Αρφάνης, Κουτζιακουτζίδης, Μακρής. 

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ (Δ. Ρούσσος): Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Μπέντας (88’ Αναστασίου), Παυλάκης, Νταϊφώτης, Βάρδας, Αλεξίου (85’ Φραγκίσκος), Νάνος, Στίσι (90’ Συκάς), Αλεβίζος, Γιαμάς (74’ Συμβουλίδης).
ΘΗΣΕΑΣ Ν.Μ. (Β. Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Μηναδάκης, Οικονόμου, Τασσόπουλος, Βελέτζας, Τσέλιος (57’ Πράπας), Ρακιπλάρη (63’ Βεϊζάι), Κατσούγκρης, Ζιάγκος (65’ Γεωργιόπουλος), Μουλλάκης, Αθανασόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου