Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Έ«χ»ασε την ευκαιρία ο Παλλαυρεωτικός, 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Γραμματικό

Μια σπουδαία ευκαιρία να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έχασε μέσα από τα χέρια του ο Παλλαυρεωτικός, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στο ουδέτερο γήπεδο του Γραμματικού.
Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55’ με σουτ του Παπαδόπουλου, ενώ στο 65’ είχαν δοκάρι όταν ο σκόρερ τους έβαλε κόντρα στον Τσέπα. Ο Παλλαυρεωτικός έμεινε με 10 παίκτες από το 85’ όταν τραυματίστηκε ο Ζατσελάρι και είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του, όμως έδειχνε ότι θα κρατήσει το υπέρ του σκορ. Ωστόσο, στο 93’ μετά από σουτ του Αμπντουραχμάνι ο Καραγιάννης έκανε ασταθή επέμβαση και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το τελικό 1-1.

Διαιτήτευσαν οι Πανούτσος, Τζαφόλιας Β., Τσέλιος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤ. (Π. Χριστοφιλέας): Ιωσήπου, Φερεντίνος, Τσέπας, Μπουσάι, Καρακώστας (63’ Καλτσάς), Ρόμπολας (73’ Σκαφίδας), Αρκουμάνης (72’ Αμπντουραχμάνι), Γιουβανέλλης, Λύγκος, Μασκάι (80’ Παπαδογιωργάκης), Κότσι.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Γ. Παπαϊωάννου): Καραγιάννης, Χουσεΐν, Τσετβερίκοβ, Πώχος, Μπεργιάννης, Πάνου (75’ Βελετάκος), Πιτσικάλης (80’ Μωραΐτης), Σάμιος, Παπαδόπουλος (83’ Καυκιάς), Παπαγεωργίου, Κλης (60’ Ζατσελάρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου